2777
2789
عنوان

دانشجو رشته پیراپزشکی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست
خوشبحالت...اوهوم دیدی؟!هروقت دلت پزشکی خواست یاد ی بدبختی مثل من بیفت ک ن جایگاه تورو داره ن پزشکیه. ...

قربونت برم غصه نخور🥺💔

امیدوارم به آرزوت برسی چون عاشق حیوانات هستی مطمئن هستم دامپزشک خوبی میشی، یکبار دیگه تلاش کن❤️

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
قربونت برم غصه نخور🥺💔امیدوارم به آرزوت برسی چون عاشق حیوانات هستی مطمئن هستم دامپزشک خوبی میشی، یک ...

هنوز کنکور ندادم...امسال کنکوری ام ولی خب با وضع ریاضی فیزیکه افتضاحه من ....

عاشق گربه ها🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پزشکی تهران میاره صدرصد تهران واقعا سطح علمی دانشگاه تهران خیلی بالاست من خودم ۶ ترم اونجا درس خ ...

من خودم دو تا مقطع علم و صنعت بودم یه دو نه صنعتی اصفهان. می دونم دانشگاههای تهران یه چیز دیگن. ولی سال دیگه دخترم کنکوریه. از به طرف به خاطر سطح علمیش دوست دارم بره تهران یا شهید بهشتی از طرف دیگه میگم همینجا پیش خودمون باشه راحت تره ماهم خیالمون راحت تره. خودشم فعلا چیزی نمیگه

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
من خودم دو تا مقطع علم و صنعت بودم یه دو نه صنعتی اصفهان. می دونم دانشگاههای تهران یه چیز دیگن. ولی ...

با توجه به اینکه دخترتون کنکوری هستن میگم اصلا روی دانشگاه و رشته تمرکز نکنین فعلا هدفتون روی مسیر باشه و رتبه ی خوب ، زشته و دانشگاه مال بعد از کنکوره ، اگه از الان روی دانشگاه و رشته زیادی مانور بدین ممکنه تمرکزش از مسیر بهم بخوره 

عزیزم کالج میری یکسال برای زبان اموزش میدن ولی عزیزم پدرت اگه پولداره بروحتی بورسیه هم بشی پول کمی م ...

گلم شما رفتی چه رشته ای و کجا میشه بیشتر توضیح بدی والا پدر پولدار پولدار که ندارم ولی خوب هر چقدر از دستش بر بیاد خرج ما می‌کنه خوب باید ی چهار تا چیز بلد باشم بالاخره ی چیزی خواستم بگیرم یا کلا حالا من که در حد فکره چون نه آنقدر نمره هام خوبه نه زبانم 

نه هر روز که امتحان نیست ، هر ترمی یه میان ترم داره و یه پایان ترم . ممکنه بعضی استادا این وسط کوییز ...

وای خدا خیرت بده مثلاً من ی چند ماه دیگه کنکور دارم هنوز هیچی هیچی از رشته ها نمی‌دونم و اینکه میگن من سر کلاس ها اصلا نمی‌فهمم اصلا ها باید برم فیلم اینا ببینم به نظرت تو این رشته موفق بود چون که درس های شما رو که نمیشه فیلم دید باید سر کلاس بفهمی

وای خدا خیرت بده مثلاً من ی چند ماه دیگه کنکور دارم هنوز هیچی هیچی از رشته ها نمی‌دونم و اینکه میگن ...

ما خودمونم فیلم میبینیم چون استادا وقت نمیکنن سر کلاس همه رو درس بدن 

خوشبحالت:)منو بگو ک هیچ ع ن ی قبول نمیشم:)رتبت خیلی خوب بود ن؟خوشبحالت خداروشکر کن ک بت استعداد و هو ...

والا منم چند ماه دیگه کنکور دارم هنوز در سردرگمی محض به سر میبرم نه می‌دونم چه رشته ای می‌خوام برم نه می‌دونم قراره چیکار کنم نه تستی خواندم نه چیزی نه استعدادی هست 

والا منم چند ماه دیگه کنکور دارم هنوز در سردرگمی محض به سر میبرم نه می‌دونم چه رشته ای می‌خوام برم ن ...

من میدونم چی میخوام ولی چون میدونم قبول نمیشم دلم اونه

عاشق گربه ها🥺❤️
کدوم کشور میخوای بری؟

وای خدا دلت خوشه من والا نمی‌دونم ترجیح میدم اون ور بخوانم با این اوضاع داغون جامعه خوب بهتره ولی این در حد فکره فقط چون من نه پول دارم نه زبانم خوبه کلا از زبان ی پس و نو رو می‌دونم چه جوری می‌خوام برم پرستاری اتاق عمل اینا بخوانم و تازه این مال یکیه استعداد داشته باشه نه من استعدادم کجا بود تازه نمره هام که اصلا اصلا تعریفی ندارد به نظرت با چند تا افتاده خندهه دار نیست این رو بگم به خانواده می‌خوام برم اون ور درس بخوانم 

ما خودمونم فیلم میبینیم چون استادا وقت نمیکنن سر کلاس همه رو درس بدن

آهان اره من از این خیلی نگران بودم که چون نمی‌فهمم پس اینجا هم نفهمم و کلا اگر قبول بشم این رشته ها بیخودی باشه