2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

6048 بازدید | 230 پست

خیانت خیلی سخته یک شبه متلاشی میکنه آدمو،فکر اینکه هر روز به من خیانت میکرده،فکر اینکه از اول زندگی اصلا تعهد نداشته فکر اینکه چقدر میتونست پست باشه که از خوب بودن و خداپرست بودن دم بزنه💔

من الان پر از غصه هستم فکر اینکه یک شبه زندگیم از بین رفت😭یعنی خدا دل شکسته منو میبینه؟

به شدت حالم بده و دل شکستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چطور فهمیدی جدا شدی😭

نه هرروزش عذابه مشکلات روانی وجسمی پیداکردم 

هنوزم قلبمو میسوزونه یادآوریش 

بافامیلشون که تومجردی میخواستش 

کلا شوهرمن نرمال نیس 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

😭😭😭برا من صبح نمیشه خییلی سخته من خیلی تلاش کردم برا این زندگی حقم بی وفایی نبود

اگه آرامبخش داری به دونه بخور و راحت بخواب

میخوام بهت بگم ارزش غصه خوردن ندارن این جور مردا

توروخداخاطرات بدویادآوری نکن

همه خاطره ها برام هر روز مرور میشه و هزار جور با خودم کلنجار میرم منکه چیزی کم نزاشتم،خب وقتی تعهد بلد نبود وقتی تنوع طلب بود چرا آخه ازدواج کرد چرااا😭

😭😭😭برا من صبح نمیشه خییلی سخته من خیلی تلاش کردم برا این زندگی حقم بی وفایی نبود

از ملکا یاد بگیر شوهرشو بخشید 😕 حتی تو فیلما هم میگن زنا باید کوتاه بیان واقعا چرا آخه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
نه هرروزش عذابه مشکلات روانی وجسمی پیداکردم هنوزم قلبمو میسوزونه یادآوریش بافامیلشون که تومجردی میخو ...

از همه بدتر وقتی واسه مسائل ج ن س ی میچسبه بهت

وحشتناک چندشم میشه

متنفرم از رابطه 

انگار تمام روزهای خیانتشو میاره جلو چشمم