2777
2789

ولی طرف مقابل هی بگه مشکلی نیست باشه شبت به خیر یعنی ناراحت شده و نبخشیدتم؟

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید بابت پیام نا مرتبط دوستان تحت شرایط خیلییییییییییییی بدی ام دعاکنید برام بخیر بگزره همه چی🥺💔🫠التماس تون میکنم 🥲💔🥺ی اتفاق بد افتاده🫠💔خدایا چطوری از بندهات بخام دعاکنن تو ک صدا منو نمی‌شنوی 🥲🖤🙂😢

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

زنگ نزن اگه شد حضوری باش حرف بزن تو رو در رو سوءتفاهم ها و مشکلات بهتر حل میشن

عذاب وجدان دارم یه کاری رو بگو که درسته انجام بدم🥲🥲

انسان جایز الخطاست خوبیش اینه معذرت خواستید 

مگر میشه انسانی خطا نکنه ولی شما انقدر قوی هستید که عذر خواهی کردید آفرین 

ولی یه پیشنهاد نصیحت نیست، ها.. یه بزرگی بهم گفت  

وقتی هر حرفی میخواید بزنید گلوتون رو مثل زرافه دراز کنید تا حرف بیاد کلی بهش فکر کنید بعد به زبون بیارید چون آب ریخته شده جمع نمیشه 

انسان جایز الخطاست خوبیش اینه معذرت خواستید مگر میشه انسانی خطا نکنه ولی شما انقدر قوی هستید که عذر ...

بله درسته حق باشماست

وای الان با اینکه معذرت خواستم ولی عذاب وجدان دارم

میشه کاری که درسته رو بگی ؟زنگ بزنمش فردا؟

اگر صلاح میدونی بزن دختر خوب... مگه قتل کردی یه حرفی زدی و سریع پشیمون شدی و عذر خواستی الان به خود ...

هوففففف

مگه میتونه بیخیال بشه این مغز من 

بین ۲راهی موندم زنگ بزنم یا نه🫠🥲

بله درسته حق باشماستوای الان با اینکه معذرت خواستم ولی عذاب وجدان دارممیشه کاری که درسته رو بگی ؟زنگ ...

الان از من به شما یه صحبت 

شما کار درست رو کردی مطمئن باش چون زود به اشتباهت پی بردی و عذر خواهی کردی  پس عذاب وجدان نداشته باش 

برا اینکه خودت راحت باشی فقط یکبار دیگه بهش زنگ یا پیام بده و بگو واقعا اون لحظه حواسم نبوده و متوجه نشدم چی گفتم و هیچ نیتی نداشتم لطفا  منو ببخش دوست ندارم حق الناسی گردنم نباشه 

بخشید خو دستش درد نکنه گفت نه نمیبخشم 

دیگه  تو اصلا عذاب وجدان نداشته باش چون پیش خدای خودت رو سفیدی