2777
2789

خودم ۱۹سالم یه دختر ۴ساله دارم از وقت پریودم گذشته حس دارم حاملم زندگی خوبی هم ندارم گنده 

نمی‌دونم اگ بودم بندازم یا نگه دارم 

باید اول از همه وضعیت و شرایط مالیتونو بسنجی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بین دیشب سوار اسنپ شدم 

چهره راننده رو دیدم کُپ کردم وقتی نشستم توی دلم خنده ام گرفته بود خیلی حس خوبی بود چهره و هیکلش جفت بچه سوم منه قند توی دلم آب شد انگار سوار ماشین بچه ام شده بودم خیلی حس خوبیه بچه بزرگ میشه مردی میشه واسه خودش خانومی میشه برای خودش من که پیش خودم گفتم احترام بچه هام رو باید بیشتر داشته باشم خخخخخ

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

ببین 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بین دیشب سوار اسنپ شدم چهره راننده رو دیدم کُپ کردم وقتی نشستم توی دلم خنده ام گرفته بود خیلی حس خوب ...

درست منم دلم به سقط نی ولی شرایطم خیلی خراب شوهرم ک کلا نیست پولم ک ندارع خودمون هم تو حیاط پدر شوهرم با دوتا مادر شوهر زندگی می کنیم خودم بچم داریم روانی میشم هرروز دعوا چرا باید یکی دیگ رو بدبخت کنم 

سن شما خیلی کمه

اینطور چیزا رو باید با دل خودت حل کنی ببینی میتونی

بچه خرجش کم و زیاد جور میشه ولی خودت خیلی باید قوی باشی

سنی نداری دختر خودت هم کار خونگی چیزی دست و پا کن حتی اگه سبزی پاک کرده فروختن باشه 

اگه شوهرت آدم خوبیه ادامه بده بچه رو هم نگه دار

ولی دیگه بعد از اون باید سفت و سخت حواست باشه باردار نشی

بچه سوم من هم خدا خواسته شده دو ماه گریه کردم ولی الان چشم و چراغ خونه است

سن شما خیلی کمهاینطور چیزا رو باید با دل خودت حل کنی ببینی میتونیبچه خرجش کم و زیاد جور میشه ولی خود ...

شوهرم خیلی آدم بدیه خیانت کار بد دل اصلا نمیزارع کار کنم جایی برم 

تصمیم من این یه بچه مظلوم دیگ رو بدبختم نکنم بزا من گناهکار باشم تا ینفر ک ناخواسته بخاطر اشتباه دوتا نفهم دنیا امده

شوهرم خیلی آدم بدیه خیانت کار بد دل اصلا نمیزارع کار کنم جایی برم تصمیم من این یه بچه مظلوم دیگ رو ب ...

اگر اینطوره حق بهت میدم

پس زرنگ باش توی خونه هم شده چیزی درست کن بفروش

اون دختر هم با خودت نجات بده