من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary
ظهور امام زمان 🙏🏻❤ انشاالله کمر دردم با گردنم خوب بشه😢🤲🏻🤲🏻 به حق دوزاده امام 🙏🏻🤲🏻❤.. بعد داداشم با یه دختر خوب ازدواج کنه خوشبخت بشه.. خوشبختی تو چشماش موج بزنه🥹🥹😍🥰🤲🏻🤲🏻 سلامتی مامانم یکم قلبش ضعیف شده 🤲🏻🙏🏻 سلامتی پدرم. پدر شوهرم. مادر شوهرم 😁😂 دیگه خلاصه کل فامیل.. 🤲🏻🙏🏻 و شمایی که داری این متن میخونی 😅❤🤲🏻 اصلا همه آدمای خوب دنیا نه اینایی که دنبال جنگن مث داعش🤨😂🙏🏻🤲🏻😅❤
ولم کنی تا صب تایپ میکنم🫣😫😅😅😂🤣🤣🤣
مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷