2777
2789

زودتر عروسی  بگیریم بریم خونمون🥺

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی اولم ازدواج با یه پسر چشم پاک و خوش اخلاق و باجربزه و حلال خور و اهل علم و متعهد و... یکی که عاقبت بخیر بشیم در کنار هم 

آرزوی بعدیم شاغل شدنمه برم سر یه کار متناسب با روحیه و استعدادم حالم خوب باشه باهاش 

و آرزوی آخرم اینکه بچه داداشم به سلامتی بدنیا بیاد اون داداش مجردم با یه دختر خوب و مورد پسندش ازدواج کنه و زندگیمون روز به روز بهتر شده باشه در کنار پدر مادرم و داداشام به زندگی ادامه بدم 

امیدوارم همه دوستان به آرزوشون برسن ♡

آرزوم اینه خدا از همین الان بهم اراده بده

بهم آرامش زیاادی بده

تو راه هدفم کمکم کنه

سال دیگه این هدفمو با نتیجه طلایی ب پایان برسونم

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

فک کنم سال دیگه به کلی نیرو کمکی نیاز دارم همه تون تا تگ بشین 😅😅😅

منو تگ کن کمکت کنم

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

ازدواج خواهرم

قبولی خودم تو دانشگاه مدنظرم🥲❤️

چشمام داره میبینه ولی قلبم باور نمیکنه🙂💔                        سلام این کاربری قبلا دست **دو نفر** بود اما الان دست صاحب اصلیشه(زهرا)🥰من از 12 اذر 1403 کاربری رو پس گرفتم 🥰 پس از آبان ماه سال 1402 تا آذر 1403 تاپیک ها ارتباطی با من نداره💙