2777
2789

یه حرفایی زده گفته زنت و خانوادش تیغت میزنن و فلان هستن و ...

من قایمکی تو گوشی همسرم نگاه کردم که دیدم

خیلی تو دلم مونده میخوام به روش بیارم بگم چرا پسر عموت اینجور گفته اخه نا حق گفته همسرم مدیون خانوادمه خیلی ام مدیونه

چجوری به چه بهونه ای جلو خودش نگاه کنم تو پیاماش و یهو پیامارو ببینم به روش بیارم؟ که فکر نکنه دارم گوشیشو چک میکنم

اصلا الان نگو دیگه یاد میگیره همه پیاماش پاک میکنه یا گوشیش مخفی میکنه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه به روش نیارم فک می‌کنه چکش میکنی یا چی

و حساس میشه و هرچی پیام داره از این به بعد پاک می‌کنه 

فقط زیر پوستی بهش برسون که اگر خرجی برات می‌کنه از وظیفس و تیغ زدنی نیست

و خانوادت از پس خودشون و زندگیشون بر میان و این خرجشون رو نمیدع

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈

بهش بگو تو غالب داستان ک خانواده دوستم خیلی بهشون میرسن اما اطرافیان شوهرشو تحریک کردن ک خانواده زنت خوب نیستن و اینا شوهره هم تحریک شد و ی چیزایی گفت و حرفایی زد الان کلا از چشم زنش و خانواده زنش افتاده و الان تازه فهمیده اطرافیان بخاطر حسادت تحریکش میکردن و از چشم همه افتاده