2777
2789
عنوان

خواهرم دوست پسر داره اگه بابام بفهمه میکشتش

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 46 پست

عنوان تاپیکت چقد فرق داشت ....بنده خدا خواهرت که ازدواج کرده ...منم مثل تو خواهر دارم که چقد بهم حسودی می‌کنه..تو ب فکر خودت باش ...حالا که ازدواج کرده ...تو هنوز گیر دادی ب دوست پسر دوران بچگیش ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا جدی میگم ن فرهنگ عقب مونده هست ببین خیلی دارم حرص میخورم حرص زندگی خواهرمو

به نظرم شما که همون موقع نتونستید خواهرت رو از دوست پسرش جدا کنید الانم نمی تونید کاری برای زندگیش انجام بدید.

تقلای شما برای نجات خواهرتون بی فایده ست مگر اینکه خودش از شما کمکی بخواد.

من جای خواهرتون بودم حتی اگر باردار بودم برمیگشتم ایران.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به نظرم شما که همون موقع نتونستید خواهرت رو از دوست پسرش جدا کنید الانم نمی تونید کاری برای زندگیش ا ...

الان بچش دنیا اومده  پدرشوهر آشغالش لج کرده دیگه پول نمیده ب اینا میگه خودتون کارکنید وضعش توپه توپ 

الهی بیفته بمیره ک ارثش زودتر برسه 

و وضع مالی پسره خوب نیست ابجیم همش میگه من بدبخت شدم از ی طرف دلم میسوزه و عذاب وجدان دارم همش حرص میخورم 

به نظرم شما که همون موقع نتونستید خواهرت رو از دوست پسرش جدا کنید الانم نمی تونید کاری برای زندگیش ا ...

بخدا خیلی تلاش کردم حتی گوشیشو گرفتم 

پیشش گریه کردم 

مجبورمون کرد ک مجبورش کنیم  ک با شوهرش ازدواج کنه 

پاسپورتشو قایم کردن نمیزارن بیاد خواهرمم ی موجود بی دست وپاست 

نخور ..از حرفات معلومه ..ببخشیدا ولی تو ب فکر خودت باشی خیلی بهتره ...خواهرت خودش عقل و شعور داره

خواهرم الان شوهرشو دوست داره ولی همچنان میناله از زندگیش دلم‌میسوزه خیلی براش درحدی ک شبا گریه میکنم بخاطزش 

ک چرا ایرلن نموند چرا درس نخوند اون قرار بود دکتر بشه بابام براش روپوش سفید گرفته بود 

چرا اون‌پسره آشغال اومد تو زندگیش حداقل کاش خواهرمو میگرفت ولی اون پسره دوس پسر نجسش هم همزمان عقد بود 

پدرتون با کل طایفتون غلط کردن

به خدا اگه  من قدرت داشتم ی تیربار (اسمشو میدونستم یادم رفت همین که رو هلیکوپتر وصل میکنن خیلی گندست) میگرفتم رو کل طایفتون

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

با خواهرت صحبت کنید ازش بخواین در مورد وضعیتش بگه اگه پدرت متعصبه چجوری داماد گف طلاق فوری کف بسلامت ازینکه پوستو استخون شده غربتو غم دوری همه چی هس برید سر بزنید ببینید وضعش چجوریه ولش نکنید 

اولش ک شوهرش خوب بوده نازش میکشیده خرجش میکرده قدر ندونسته همچنان بهش خیانت میکرده نازکشی هم حدی داره الان ک پسره سرعقل اومده ابجیت تازه یادش اومده شوهر داشته ک عاشقش بشه یا دوستش داشته باشه خودکرده را تدبیر نیس خواهرت خودش زندگیشو بادستای خودش نابود کرد قدر ندونست حالا هم داره تاوان میده خیانت چیز کمی نیس ...