2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هالوپریدول یه داروی آنتی سایکوتیک بسیار قوی ای هست و اکثرا برای حملات حاد اسکیزوفرنی تجویز میشه چه ع ...

دختر من تیک چشم داره بهش داده .البته مقدار گم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
آره ولی اکثرا واسه اسکیزوفرنی تجویز میشه چون عوارض زیادی داره پزشکان ترجیح میدن استفاده نکنن

عورصس چیه ؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
فلوکسامین داروی ایمنی هست اما هالوپریدول عوارض داره

بهش دادم خوب شد دکتر گفت برای جلوگیری از هیجان زدگیه 

ولی قطعش که میکنم بعد مدتی باز بر نیگرده 

یواش یواش هم کمش میکنم 

یه سری عوارض حرکتی و اکستراپیرامیدال در دوز های بالا و طولانی مدت مثل پارکینسون و دیسکینزی تأخری و آ ...

اینا که گفتی نمیدونم یعنی چی ولز تحقیق نیکنم 

دکتر نیم میلی گرم داد گفت خیلی مقدارش کمه

میشه برید تاپیک قبلیم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اینا که گفتی نمیدونم یعنی چی ولز تحقیق نیکنم دکتر نیم میلی گرم داد گفت خیلی مقدارش کمه

ببین خیلی کمه دوزش 

اینی که من گفتم مال افرادیه که مزمن مصرف میکنن 

ولی در کل به غیر اسکیزو مصارف دیگه هم داره اما من ندیده بودم فقط وظیفه بود عوارضشو بگم امت حتما پزشک صلاح دیده که تجویز کرده🙏🏼

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚