2777
2789
عنوان

زیاد فکر کردن

326 بازدید | 29 پست

دوستان تا حالا شده زیاد فکر کردین از حد انتظار فراتر برین طوری که واقعا گوزو به شقیقه ربط بدین من واقعا این مشکلو دارم و باعث یان میشه همش استرس داشته باشم یا نگران باشم فکر خیال خوابمم ازم گرفته مغزم کلا ارور میده راه حلی واسش هست؟ 

فرض کنین دارم فیلم میبینم ولی یه شخصی مغزمو درگیر کرده فیلمه برا خودش داره پخش میشه با اینکه به مانیتور نگاه میکنم ولی دارم هر چی در مورد اون شخصه رو انالیز میکنم واقعا دیگه دارم رد میدم  معمولا هم وقتی با یکی اشنا میشم و مثل خر  بهش اعتماد میکنم این اتفاقا میافته و اون برام مهم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش میگن اور ثینکینگ سرچ کناستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه برا ...

طبق خواستت گزارش کردم 

یه سوال راه حل مناسبی براش هست چون واقعا از این زندگی دیگه خسته شدم 

وایییی من دقیقاااااا همینم ب چیزایی فک میکنم که اصن احتمال وقوعش یک درصده

بعضی موقع ها ولی این زیاد فک کردنام به یه چیزایی منو میرسونه که کاش نمی رسوند نمیخواستم بفهممشون . 

خواستی تحت درمان قرار بگیری؟ 

وسواس فکری داری 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بعضی موقع ها ولی این زیاد فک کردنام به یه چیزایی منو میرسونه که کاش نمی رسوند نمیخواستم بفهممشون . خ ...

رفتم تراپیست 

ببین یچیو فهمیدم اینکه فقطططط باید مشغول باشی فقط حالا درس بخونی باشگاه بری بیرون باشی و دورت شلوغ باش خودت باید خودتو‌درمان کنی

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶