2777
2789

بچها من ی آدم بشدت زودرنج و حساسی هستم . بعد با ی آدم اشغال مغرور و تخص دوست صمیمی شدم چند ساله. حالا طرف ی گروه زده دوستانه بعد منو عضو کرد ی حرکتی زد من بدم اومد لف دادم دوباره باهاش خوب شدم رفتم گفتم عضو گروه کن بعد برگشت گفت کاردارم بعدا یادم بنداز عضوت کنم 

( عضو کردن هیچ ی دیقه هم کار ندارع نمی‌دونم چطور کاری داشت که وقتی پیام میدادی سر ثانیه جوابتو میداد یعنی تو گوشی بود کسی که کار داره تو صفحه چت چیکار میکنه؟) منم گفتم نمیخوام بعد بهش گفتم واقعا بیخود و بیشعوری که اینطوری رفتار می‌کنی برگشت شاکی شد که بهم بی احترامی کردی . حالا من بازم عذرخواهی کردم ازش خداشاهده بالای ۳۰ بار من طی این دو سه روز بهش زنگ زدم جواب نداد پیام فرستادم همه طولانی و زیاد جواب نداد . امروزم دیدمش بهش گفتم وایسا موقع رفتن باهم بریم یهو جیم شددد غیبش زد بازم پیچوند!!!! من اولین باره داره یکی و از زندگیم حذف میکنم استرس دارم میترسم از تنهایی از ضایع شدن تو جمعا و... ارومم کنید لطفا حالم خرابه الان چندروزه

دو کاربر تو ی اکانت❣️

خبر بد: قبل اینکه تو از زندگیت حذفش کنی اون حذفت کرده

زیاد نباش

توی دست و پای بقیه نچرخ

همیشه عزت نفس خودتو ترجیح بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست عزیزم برای خودت ارزش قائل باش وقتی کسی اینطور رفتار میکنه دیگه خودتو کوچیک نکن دیگه بکش کنار

تنها آدم دنیا ک اون نیست بعدشم همه میرن فق خانوادس ک میمونه به نظرم ب این فکت عادت کنی خوب میشه

حالا من دقیق نمیدونم اون چجور ادمیه ولی چون اطرافم دیدم بهت میگم با کسی که بهت احترام نمی‌ذاره و مدام بابت هر حرکت و حرفی ناراحت میشه دوست نمون جز عذاب دادنت هیچ منفعتی ندارن

چقد ضعیفی ۳۰ بااار چه خبره ....دوستیت یه طرفه بوده .....مثه چسب میخوای بهش بچسبی .پس خودت چی ؟؟چیه ت ...

اون با اکثریت دوسته ولی من فقط با یکی که خودشه دوستم از بین چندین نفر 

من بخاطر تنهاییام باهاش بودم وگرنه خودش که زره ای ارزش ندارع

دو کاربر تو ی اکانت❣️
اون با اکثریت دوسته ولی من فقط با یکی که خودشه دوستم از بین چندین نفر من بخاطر تنهاییام باهاش بودم و ...

همه آدما بدونن کسی آویزونشونه ازش زده میشن و ارزش طرف براشون میاد پایین

اون دوستیا چه نفعی برات داشته مه اتید اصرار و التماس میکنی باباش؟