هر چیز دربارهی تقویت مژه و ابرو میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه معمولا محصولات تقویت مژه و ابرو جواب میدن برخلاف بعضی محصولات آرایشی بهداشتی که شاید فقط جنبه تبلیغاتی داشته باشن
اما استفاده ازش باید اصولی باشه یعنی نباید چند روز استفاده کنید توقع خاصی داشته باشید باید حداقل 2 تا 3 دوره استفاده کنید
چون تو بعضی ها تو دوره اول (بعضی ها فقط) مژه یا ابرو واکنش نشون میده و شاید یکم کم پشت تر هم بشه ولی بعد استفاده مداوم معجره شونو میبینید
تقریبا همه میتونن استفاده کنن هر کس میخواد مژه و ابرو هاش بلند تر ، پرپشت تر و حجیم تر بشه و...
مخصوصا دوستانی که مژه کاشت میکنن چون کاشت مژه مساوی است با مرگ مژه و حتما کم پشت میشه مژه هاشون دقت کنید حتما
مارک های مختلفی برای تقویت مژه و ابرو هست اما دوتا از بهترینا رو میگم بهتون اولی اوردینری البته اگر توان مالی دارید و پولش براتون مهم نیست
دومی تقویت مژه و ابو سریتا که قیمتش واقعا مفته و کیفیتشم خوبه این دو تا رو میتونید استفاده کنید فقطططط دقت کنید این اوردینری و سریتا انقدر پر فروش هستن جفتشون فیکشون تو بازار پره و معمولا خیلی از اونایی که نتیجه نمیگیرن فیک خریدن احتمالا یا دوره مصرف و رعایت نکردن
از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا
ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه
چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم
اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره
سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س
مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .