2777
2789

دیجی کالا فروشنده نیست واسطه فروشه حتما فروشنده حاضر به فروش نشده اخه این یکماه بخاطر قیمت ارز قیمت کالا 50 درصد رفته بالا

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا گرونفروشن هستن

به نسبت قیمت حدود ۱ برابر و نیم میدن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

4 تومن زدن الان فک کنم بقیه مبلغ رو 10 تومن 10 تومن قراره واریز کنن ولی این کار اسمش دزدیه واقعا34 ت ...

تقصیر فروشنده بوده زنگ بزن بگو فروشندتون ب من ضرر زدع ۱ ماه پیش فیمت اینقد بودع الان بیشتزه باید جبران کنید

چه جوری لپتاپ و گوشیو آنلاین میخرین؟؟؟؟

همیشه میخریم گرونترین گوشی ولپتاپو همیشه هم راضی بودیم ب هرحال پیش میاد ممکنه تو خرید حضوری هم راضی نباشی یا هرچی

این مشکلات هم پیش میاد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
4 تومن زدن الان فک کنم بقیه مبلغ رو 10 تومن 10 تومن قراره واریز کنن ولی این کار اسمش دزدیه واقعا34 ت ...

خب زنگ بزن بهشون پیگیری کن 

حق با شماست 

دلار کلی بالا رفته توی این یک ماه و شما ضرر میکنی اگر دوباره اقدام به خرید کنی

حتما پیگیری کن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من بیشتر از ده ساله از دی‌جی میخرم تابحال نشده پولمو بالا بکشن

شده جنس بیخود بفرستن ولی امکان نداره پولو بدزدن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
من تهرانم همچنان راضی امگاهی هم بدقولی دارن ولی از سمت فروشنده نه خود دی جی

سلام اپرا خانم بجز دیجی کالا از کدوم سایت ها یا پیچ خرید کردین ومعتبر بوده اگه میشه معرفی کنین 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

من یخچال لباسشویی ظرفشویی رو هم از دی‌جی خریدم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

منم خریدم به راحتی چون معتبره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

اخ اخ منم الان داشتم حرص میخوردم بستم بعد از یه ماه رسیده رو تختی سفارش دادم دوتا ملافه اس. بقیه جنساش اشغالن ولی عکساشون معلوم نمیشه 

گاو که وارد قصر بشه پادشاه نمیشه قصر طویله میشه🤷‍♀️