2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 65 پست
عادت می کنی🙃

اتفاقا اصلا نباید عادت کنه اشتباه محض 

باید باهم صحبت کنن 

انوع ایجاد کنن

هیجان رو دوباره ب زندگی برگردونن 

تایم هایی که مرد حوصله داره و خسته نیست باهاش وقت بگذرونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول زندگیه بهش فشار اومده خسته میشه از کار زیاد ...میدونم بی محلی واقعا سخته ولی صبر داشته باش ..قهر نکن ..برو کنارش بغلش کن توام بخاب بزار بدونه تو پشتشی با ی بی محلی ولش نمیکنی 

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

درکت میکنم این روزهارو گذروندم.    و بهت میگم. در واقع واقعیت همینه اون چیزی که تو مجردیامون از ازدواج فکر میکردیم و توقع داشتیم فقط برا پولدارهاست.  شوهرای بدبخت ما اول زندگی زیر کلی قست و قرض هستن.  شوهر شمام حتما انقدر کار میکنه شبا خسته میاد. خونه خوب طبیعیه خوابش میاد. شمام  سعی کن وابسته نباشی برا خودت سر گرمی درست کن برو سر کار یا برو کلاسی جایی که زیاد. درگیر رفتارش نشی

باشگاه برو سه روزدر هفته

یه کلاس موسیقی، زبان، چرم دوزی، هرچییی دوسداری برو، اونم دو سه روز در هفته

در طی روز کافه برو

در هفته و ماه سینما برو

برای خودت فعال باش

یک روز رو هم اختصاص بدید از صبح تا شب باهم باشید! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

میگن وقتی زیاد قهر کنی کم کم قهرات هم بی معنی میشه خوب..

ولی من هنوز نرفتم خونم نمیدونم....

حرفتو   بدون قهر و دعوا و بحث بگو 

بگو من نیاز دارم وقتی تو از سر کار میای یکم باهام وقت بگذرونیم 

و.......

با نرمی  حرف بزن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄