2777
2789
عنوان

واسه رشد مو چه راه حلی دارید🥲

713 بازدید | 68 پست

چیزی که نتیجه گرفته باشید 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اول ژنتیک . بعدش دوستان شنیدم رزماری میزدن قبل حموم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینکروغن نارگیلروغن بادوم تلخاب برنجحنا

حنا و زینک امتحان کردم فعلا فقط ریزش کم شده 

این روغنا رو دارم اینا رو بزنم به کف سر؟ وقتی میزنم انگار ریزش بیشتر میشه البته زیاد فکر کنم گذاشتم بمونه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

حنا و زینک امتحان کردم فعلا فقط ریزش کم شده این روغنا رو دارم اینا رو بزنم به کف سر؟ وقتی میزنم انگا ...

نیم ساعت قبل حموم بزن ب کف سرت

بعد برو حموم

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.(کاربری دست دونفره)

رزماری

عالیه

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
حنا و زینک امتحان کردم فعلا فقط ریزش کم شده این روغنا رو دارم اینا رو بزنم به کف سر؟ وقتی میزنم انگا ...

کف سرت چربه؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اول ژنتیک . بعدش دوستان شنیدم رزماری میزدن قبل حموم

نه ژنتیک نیست ریزش موی هورمونی داشتم 

رزماری رو خیلی دیدم نتیجه داره واقعا؟

نه ژنتیک نیست ریزش موی هورمونی داشتم رزماری رو خیلی دیدم نتیجه داره واقعا؟

من میزنم جواب داد باید ببینی به پوست سرت میسازه یا نه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
نه ژنتیک نیست ریزش موی هورمونی داشتم رزماری رو خیلی دیدم نتیجه داره واقعا؟

آره روغنش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

اب پیاز خوبه ولی دیگه سرت بو ببخشد گوه میگیره من شوهرم قسمم داد دیگه نزدم

😂😂😂چقدر بمونه؟ بوش با شامپو نمیره؟

من دو ماه ، رزماری اسپری میکردم ، خیلی کمتر میریزه الان

منم ریزش کم شده می‌خوام رشد داشته باشه ولی رزماری خالی می‌زدی موهات زبر نمیشد ؟