2777
2789
عنوان

واسه رشد مو چه راه حلی دارید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 68 پست
نیم ساعت قبل حموم بزن ب کف سرتبعد برو حموم

آها باهم قاطی کنم؟ باشه حتما 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کف سرت چربه؟

نه تا سه روز هم چرب نیست ساقه موهام که خشکه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

روغنش یا خود عصاره اش؟

خود عصاره

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
جوشانده سبوس برنج و گندم عالیه (خودت تحقیق کن)ترکیب سدر و حنا بزاری روی سرت چربی مو تنظیم میشه و... ...

سدر و حنا خیلی برام جواب نبود یعنی بودا ولی ۶ هفته زدم ولی ۲۰ درصد جواب بود ولی برنج نشنیده بودم

خود عصاره

آها تازه رزماری رو عطاری بخرم یا میوه فروشی؟

کیا بلدن آزمایش تیروئید بخونن؟؟؟

بفرست ببینم 

آها تازه رزماری رو عطاری بخرم یا میوه فروشی؟

خود گیاهشو بخر

بعد بیا خونه با نعناع ب مدت ۲۰دقیقه بجوشون

خنک ک شد بزن ب کف سر ماساژ بده بعد ی ساعت دوش بگیر

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
خود گیاهشو بخربعد بیا خونه با نعناع ب مدت ۲۰دقیقه بجوشونخنک ک شد بزن ب کف سر ماساژ بده بعد ی ساعت دو ...

روغن اینا نمیتونم قاطیش کنم؟ آخه میترسم موهام خشک بشه ساقه موهام خیلی خشکه

روغن اینا نمیتونم قاطیش کنم؟ آخه میترسم موهام خشک بشه ساقه موهام خیلی خشکه

من استفادع نکرده حقیقتا

من استفادع نکرده حقیقتا

مرسی عزیزم از همین رزماری که استفاده کردی رشد مو داشتی ؟