2777
2789
من تهرانم همچنان راضی امگاهی هم بدقولی دارن ولی از سمت فروشنده نه خود دی جی

مشکل همینجاست که دیگه خودشون در اکثر اوقات تامین کننده نیستن. 

وقتی قراره خودشون تامین نکنن، خرید از ترب و وصل شدن به فروشنده اصلی بهتره. 

من جدیدا که اینطوری شده فقط از نظرات دیجی کالا استفاده میکنم ولی ترب سفارش میدم و یک هفته ای دستم میرسه. 

فک کنید گوشی رو از ترب خریدم هفته بعد رسید. کاور و گلسش از دیجی کالا و 4 هفته زمان برد.

بقول شما وقتی طول میکشه باید لغو کرد

سلام اپرا خانم بجز دیجی کالا از کدوم سایت ها یا پیچ خرید کردین ومعتبر بوده اگه میشه معرفی کنین

سلام

راستش من همه خریدام اینترنتی هست

بالای ده بیست تا سایت خرید دارم

برای چه کالایی میخوایید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

4 تومن زدن الان فک کنم بقیه مبلغ رو 10 تومن 10 تومن قراره واریز کنن ولی این کار اسمش دزدیه واقعا34 ت ...

منم یبار خوردکن خریده بودم ارسال فروشنده بود من که خریدم فرداش دلار کشید بالا اینم نفرستاد چند بار زنگ زدم پشتیبانی تا برام فرستادنش بعد یکی دو ماه.چون دلار خیلی رفته بالا حتما لغوش کردن و بله دقیقا اسمش میشه دزدی چون میتونستین حضوری همون یه ماه پیش خرید کنین الان خیلی رفته رو قیمتش.تازه همون پولم دارن خوردخورد میدن

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
میخریم و راضی هم هستیم😁بهرحال گاهی ممکنه پیش بیاد تو خرید حضوری هم از چیزی راضی نباشیم

من میترسم برسه دستم روشن نشه بگن مرجوع نمیشه چون باز شده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

برای لباس وخرید سکه جای معتبر اگه میشناسین درتهران معرفی کنین ممنون

سکه صرافی یاران حضوری

لباس سایت ال سی وایکیکی

سایت آی بولک

سایت کی استوک

سایت یورو شین

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سکه صرافی یاران حضوریلباس سایت ال سی وایکیکیسایت آی بولکسایت کی استوکسایت یورو شین

ممنون طلا فروشی معتبر تهران کجاست دست دو هم داشته باشه.

این سایت هایی که معرفی کردین خرید ازشون نیاز به پیچ نداره ؟

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
تقصیر فروشنده بوده زنگ بزن بگو فروشندتون ب من ضرر زدع ۱ ماه پیش فیمت اینقد بودع الان بیشتزه باید جبر ...

فروشنده خود دیجی کالا هست

من به پشتیبانی زنگ بزنم اونا میتونن برام کاری کنن؟ 

من میترسم برسه دستم روشن نشه بگن مرجوع نمیشه چون باز شده

از فروشنده هایی خرید کنید که رضایت بالاتری دارن عزیزم

معمولا مشکل هم از دستگاه باشه مرجوع میشه

من ساعت هوشمند خریدم به گوشی وصل نشد مرجوع کردم

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨