2777
2789

دوست دارین چند بچه داشته باشین؟ خودم مثلمادر بزرگام ۸الا۱۲تا بچه دوست دارم😄😁چون عاشقه بچه هستم ولی از  فوبیای زایمان دارم....

نهایت ۳ تا

از چشم هایتان طوری استفاده کنید که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد... "و همین شیوه را می‌توان برای سایر حواس به کار گرفت" صداهای موسیقی ، آواز پرنده و نغمه های پر شور ارکستر را بشنوید ؛ چنان که گویی فردا دچار ناشنوایی خواهید شد...  هرچیزی را که می‌خواهید لمس کنید ، گویی که فردا حس لامسه خود را از دست خواهید داد...  عطر گل هارا بو کنید و مزه غذاها را با هر لقمه بچشید ، چنان که گویی فردا هرگز نمی‌توانید بو کنید یا هرچیزی را بچشید .  " از هر حس بیشترین استفاده را ببرید🍁🩶 "

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم یه 4 یا 5 تایی میخواد 

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

هیچی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

۳ تا 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد