2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب من دو تا داره که با شوهرم میشن سه تا بچه غیرقابل تحمل

همش سه تایی سر به سر هم میذارن و دائم جیغ و اشک یکی میاد

روانی شدم به خدا

شوهرم از بچه ها بدتر

همش سر به سرشون میذاره

شوهرم شیفت شب هس روزا هم میره کار یه کارگره با کلی قسط و بدبختی حداقل اگه پولدار بود غصم نبود

ناراحت نباش تنها نیستی ،منم شوهرم راننده هست بیشتر وقتها خونه نیست ،بچه ها هم از خداشونه تمام روز دعوا و کشتی کج 😭

خب من دو تا داره که با شوهرم میشن سه تا بچه غیرقابل تحملهمش سه تایی سر به سر هم میذارن و دائم جیغ و ...

اره بخدا حرفم بزنی میگن ناشکری نکن مردم دنبال بچه ان نمیگن بابا داریم روانی میشیم بخدا دارم میمیرم میگرنم دارم بدتر

اون داره برای اسایش شما زحمت میکشه شماهم سعی کن بابچه ها وقت بگذرونی سرگرم بشن تاکمتر اذیت بشی

چه آسایشی عاخه یه حقوق اداره کار کم ما یه مسافرت تو این دوازده سال نرفتیم باورت میشه من چهل سالمه هیچ جای ایران را ندیدم حتی شمال