2777
2789
عنوان

خانما اگر تامین مالی به اندازه کافی باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست
انشالاه محیاست

انشاالله 

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خوشی انشالله

هیچی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بدن زن با هر زایمان داغون میشه اصلا دلم بچه نمیخواد دیگه فوقش ۲تا 

مادربزرگم میگه مردی که زنشو دوست داشته باشه ازش زیاد بچه نمیخواد چون اون زن انقدر درگیر بچه و مشکلات میشه که یادش میره از زندگی لذت ببره و زنانگی کنه 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

بدن زن با هر زایمان داغون میشه اصلا دلم بچه نمیخواد دیگه فوقش ۲تا مادربزرگم میگه مردی که زنشو دوست د ...

من دو تا دارم عملا روانی شدم 

از صبح ک پامیشن دعوا میکننن با هم تا شششب 

دبگه دخترمم دو سال و نیمشه قشنگ روانیم کرده بس ک اذیت میکنه 

فقط تایمی ک میرم باشگاه خدارو شکر میکنم تو سر و صدا نیستم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

قبل از ازدواج دلم یه عاااالمه بچه میخاس 

بعد از ازدواج میگفتم ۳ تا 

ولی وقتی بچه دار بشی میبینی مسأله فقط مسایل اقتصادی نیس، بچه توجه میخاد، تربیت میخاد ، حوصله و اعصاب سالم میخاد، مراقبت میخاد 

و اگه میخای واقعا مادری کنی به بیشتر از دو تا بچه واقعا نمیرسی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
من دو تا دارم عملا روانی شدم از صبح ک پامیشن دعوا میکننن با هم تا شششب دبگه دخترمم دو سال و نیمشه قش ...

حالا اون به کنار 

بدن زن از ریخت میفته و دیگه شوهرش از رابطه باهاش لذت نمیبره و عملا میشه دستگاه تولید مثل نه زن و شریک زندگی شوهرش 

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...