2777
2789

پیش بهترین دکتر که هزارتا کار از نزدیک ازش دیدم هم برم خرابکاری میشه.

یا مثلا برم بوتاکس حساسیت میدم  یا یه شکل خیلی بدی میشم

چند ساله وضعم همینه دیگه میترسم کاری کنم چون یا خرابکاری میکنن یا مشکلات سلامتی برام پیش میاد. کسی مثل من هست؟ من حتی باشکاه هم برم و حرکات رو دقیق دقیق میلیمتری انجام بدم بازم آسیب میبینم.

اصلا نمیدونم‌ چیکار کنم.

الان پوستم خرابه موهام کمه اما میترسم برم دنبال درمان. 

چون هرکاری میکنم یه بدبختی برام پیش میاد که پشیمون میشم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمان بحثش فرق داره با جراحی هایی که صرفا برای زیبایی 

برو پیش متخصص پوست و موی خوب پوستت اوکی میشه اینقدر تغییر میکنی واقعا روی اعتماد بنفس ادمم تاثیر داره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
منم هستم 😢

تعریف کن 🥺

انقدر چشمم ترسیده جرات ندارم هیچ کاری کنم

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

دماغم رو عمل کردم قبل عمل بهتر بود ابروهام رو فیبروز کردم مجبور شدم لیزر کنم خلاصه من موندم یه بینی نه چندان جالب یه دل افسرده و یه اعصاب نا میزون

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
عکس میدی

نمیشه عزیزم. ولی خودت حدس بزن

درمان بحثش فرق داره با جراحی هایی که صرفا برای زیبایی برو پیش متخصص پوست و موی خوب پوستت اوکی میشه ا ...

پوستم همینه یهو حساسیتی چیزی میدم بعد روی غذاها هم حساس میشم باید با بدبختی رژیم بگیرم مثلا.

یا مشکلات سلامتی برام پیش میاد مثلا بر اثر مواد عروقم اسیب میبینه 

منم همینم. الان چندساله بوتاکس میکنم پیش چندتا متخصص پوست مختلف هربار پلکم میوفته خیلی بدم میوفته تا اثرش نره خوبم نمیشه. ژل گونه میزنم سرسه ماه ازبین میره درصورتیکه همون برندرو همزمان دوستمم زد هنوز بعداز ۱سال روصورتشه‌. کلا خیلی بدگوشتم.

بوتاکس ...پلکم افتادگی پیدا کرد باشگاه زانوم داغون شد .

من ده ساله حتی یک کار مثبت هم نداشتم. 

همشون از دم تخریب کردن. 

باورت میشه؟

دماغم رو عمل کردم قبل عمل بهتر بود ابروهام رو فیبروز کردم مجبور شدم لیزر کنم خلاصه من موندم یه بینی ...

منم اولین بدبختیم همون دماغم بود که عمل کردم و نه تنها بینی خوب نشد بلکه بر اثر اتفاقاتی که بخاطر عمل بینی افتاد تمام زیباییهای دیگم هم از بین رفت. 

بعد اینهمه سال که دارم بدبختی میکشم هنوز باورم نشده این منم 

منم همینم. الان چندساله بوتاکس میکنم پیش چندتا متخصص پوست مختلف هربار پلکم میوفته خیلی بدم میوفته تا ...

من به بوتاکس حساسیت دادم صورتم عین لبو قرمز شد و آتیش گرفته بودم از سوزش. هنوزم یه سری مواد غذایی بخورم قرمز میشم و میسوزم.

تعریف کن 🥺انقدر چشمم ترسیده جرات ندارم هیچ کاری کنم

کرم بزن من برا مامانم گرفتم پوستش از این رو به اون رو شد 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
کرم بزن من برا مامانم گرفتم پوستش از این رو به اون رو شد

کرم که اصصصلا فایده نداره. نهایتش مرطوب کنه.