2777
2789
بازم خداراشکر از من نه پدرشون نقشی داره نه خواب و خوراک دارن

منم تو شهر غریب تکو تنها بچه هامو بزرگ کردم هیچکس نبود کمکم باشه دوتا دختراموتو سن کم آوردم ۱۹ و۲۲ خیلی خسته میشدم ولی خداروشکر از اون مرحله نجات کردم 

پسرمم تو سن ۲۹ دیگه واقعا پخته تر شدم والان سرو صدا کنن اذیت میشم ولی دعوا یا کتک کاری ندارم

چون واقعا خودم بچه دوست داشتم و خدا بهم داد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
اینا اصلن کلا با هوا زندن این رشدی هم که کردن نمیدونم چجوری بوده 😅

دقیقا خواهر منم میگه بچه هات هوا میخورن عاخه چطوری اینقد بازیگوشی میکنن بدون غذا پسرم لحظه ای نیس بشینه زمین همش در حال فوتبال حتی قبل مدرسه بعد مدرسه هم غذا نمی خوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا خونه منم همینه که گفتی انگار بچه های منو گفتی با این تفاوت که دختر من کوچیکه اون بیشتر رو مخ پ ...

درست میشه ..تنشون سالم من فهمیدم اصلا نباید مانع دعواشون شد مگه کار بحاهاس خطری بکشه و کتک کاری ...من تا به اونجا ها نکشه نهایت دوتا تذکر میدم ..اوایل خیلی اذیت بودم اما اشتباه کردم چون طبیعت بچه ها همین خودمونیم همین بودیم ..باید مدیریت کنیم ...کتاب خمیر بازی نقاشی اینا سرشون گرم کن ..من پسرم داستان مصور دوستداره بکشه و بنویسه براش دفتر گرفتن تامیبینم حوصلش سر رفته میگم راستی داستانی به کجا رسید اینا اونم تشویق میشه می‌نویسه .دخترم هم عاشق نقاشی تا میبینم حوصلش سر رفته میگم راستی امروز نباشین چی شد انقد نقاشی کشیده نقاشیش خیلی عالی شده در سطح بچه های راهنمای می‌کشه اما خودش پنج سالش

دقیقا خواهر منم میگه بچه هات هوا میخورن عاخه چطوری اینقد بازیگوشی میکنن بدون غذا پسرم لحظه ای نیس بش ...

پسر منم پیش دبستانی می‌ره از مدرسه میاد هیچ میلی نداره تازه هر چی هم براش تغذیه میذارم نمیخوره

💫
شما ک بچه کوچک دارین چطور خونه مرتب و تمیز نگه میدارید

من خونم مرتب تمیز نیست ...در یک حد معمولی تمیز بیشتر از اون غیر عادی اگه بخواد با فشار باشه ...بچه هام ماشاالله بریز و بپاشن خونم کوچیک دیگه باید یا خودم و بچه ها رو عذاب بدم تا خونم برق بزنه یا هم آزاد بزارم و در حد معمول و نرمال تمیز کنم