2777
2789
برا ما معمولش 2 تومنه اما خب فامیلای پولدار 200 دلار 240 دلار میدادن ک حساب کنید ببینید چقدر میشه با ...

چه باکلاس به دلار میدن😁

من کارت هدیه مدنظرمه پول ایرانی زشته به میلیون تو پاکت🤐😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین خواهر و برادرات چقدر میدن 

ببین مادرت چقدر میده 

ببین اونا برای تو چقدر اوردن 

ببین عرف فامیل چقدره

الان مثلاً فامیلای ما دو سال پیش برای عروسی من 200 _ 300 اوردن البته متاهلا منظورمه 

منم الان عروسی یکیشونه من میخوام  500 بدم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چه باکلاس به دلار میدن😁من کارت هدیه مدنظرمه پول ایرانی زشته به میلیون تو پاکت🤐😂

نه برا عقد خواهرم خب 60 درصدشون همون تو پاکت میدادن یکم پاکتا قلنبه بود

اما داییام تو کارت هدیه دادن

برای عقد خواهرم ما وزیری دادیم و چایی و کاپکیک و پذیرایی هر نفر کلا شد 500 و خورده ای

من کلا مخالف عروسیم اون پولی که میخواد تو عروسی هزینه بشه یه جای دیگه خرج بشه بعد فقط فامیلای درجه یه مهمونی درست و حسابی بدی  وکادوی درست و حسابی بگیری.

عزیزم حتی اگه ماه پیش عروسی گرفتن اصلا قابل قیاس با این ماه نیست .