2777
2789
عنوان

کاش بمیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 52 پست
عزیزم درکت میکنم ولی هیچ کدوم از اینا باعث نمیشه برا خودت آرزوی مرگ کنی شرایط اقتصادی خیلی بد شده پد ...

کاش فقیر بودیم حداقل دلم خوش بود نداریم ولی وقتی داریم و برام نمیخرن چی

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

مگه دوست پسر داری که خواستی پول بگیری نگرفتی

نه گفتم مثل دوستام نمیتونم بگیرم من اصلا تا حالا با ی پسر حرف نزدم

دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش می فهمیدی له شدن غرور ینی چی این که شبا از دارد نتونی بخوابی بنی چی

اخه منم میخوام خودکشی کنم ولی علت خودکشی من کجا و علت خودکشی تو

بخدا روزهای تورو گذروندم 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ناراحت شدمپدرت مگ تو جیبی نمیده بهتاخه با ۳٠٠دمپایی بخری هنر کردی

ببخشید باعث ناراحتیت شدم

نه🥲

عزیزم شرایط اقتصادی سخت شده کاش همون ۳۰۰کفش میخریدی دم عید جنس زمستونی تخفیف میخوره برو لباس زمستونی ...

دیگه امسالو باید همینجوری سر کنم

میدونم روز های سختی داری درک میکنم ولی بدون که تنها نیستی خیلی اتفاقای اینطوری برای خیلی های دیگه ات ...

نیمبوت ۳۰۰تومنی هست مگه؟

نهههه کل دوستام تو راه میبینن آبروم میره

عزیزم بیا یک راه کار عالی برا درآمد زایی بهت بگمالانم وقتشه اتفاقا برو تابلوی موزیکال درست کن بعد بز ...

چه شکلی درستش میکنن

دامن ۱۷۰۰ تومنی تو اف خریدم ۳۰۰ عزیزم باید بگردی حتما گیرت میاد چیزای قشنگ

کلی گشتم نبود شما سراغ داری سایتیو؟

اوضاع خیلی بده همه چی گرونه من ترم ۱ بودم پوتین و کاپشن خریدم الان داره داشنگاهم تموم میشه هموز همون ...

ممنونم♥️

حق داری که خسته و کوفته شده باشی،اما بجای فکرای بد،به این فکر کن که انشالله چند سال دیگه،با تلاش خود ...

هعی کاش الآنم می‌تونستم واقعا تحملش سخته

اخه منم میخوام خودکشی کنم ولی علت خودکشی من کجا و علت خودکشی توبخدا روزهای تورو گذروندم

تو چرا میخای خودکشی کنی

تو چرا میخای خودکشی کنی

بخاطر بیماری روحی و بیماری جسمی.بخاطر اینکه تا آخر عمرم نمیتونم بچه دار بشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹