2777
2789
متاسفانه یکی شهرای نزدیک شهرمون هدیه عروسی میدن ۵۰هزارتومن،۲۰هزارتومن👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

۵۰ تومن؟ ۲۰‌تومن؟؟؟؟؟؟ بگو شوخیه... پسرم برای مدرسه ۳۰ تومن میبره.

پارسا پسرمامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۰۰تومن خیلیی کمه دیگه کسی انقدر نمیده

من واسه بچم جشن گرفتم 

کم از عروسی نذاشتم 

4 مدل میوه که موز هم بود توش

شیرینی 

ژله

اسمارتیز 

کیک 

دو مدل شیرینی محلیمون 

غذا هم مرغ و گوشت گوساله 

خورشت آلو ماست سبزی خوردن 

همین تازگیا جشن گرفتم

100 تومن گذاشتن تو پاکت دادن🤣

البته من واسه کادو جشن نگرفته بودم که اگه میخواستم این کارو بکنم مثل خیلی از فامیلای دیگه میکردم یه شام میدم اونم با یه مدل غذا بدون پذیرایی دیگه! که فقط پول جمع کنم...

حالا با این اوصاف به نظر تو منو برای عروسی یا جشن بچشون دعوت کردن چقدر بدم؟! دو میلیون؟! خب منم 150 یا 200 میدم دیگه😐

طرف بچش الان نامزد داره دو ماه دیگه عروسیشه 200 واسه بچه من اورد 

البته که بازم نوه دار میشه و مامانم باید ببره 

ولی خب این 200 داد دست بچه من ، به نظر تو من چقدر بدم؟ 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ما بریم میخام کم بدم در ۵۰۰ چهارنفریم 

عروسی من ۷ نفر اومدن یه مقدار ناچیز دادن

من به هرکس به اندازه ای که خودش داده میدم میخاست اونموقع بیشتر بده تا منم الان زیاد بدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من کلا مخالف عروسیم اون پولی که میخواد تو عروسی هزینه بشه یه جای دیگه خرج بشه بعد فقط فامیلای درجه ی ...

دقیقا، مخالف عروسی نمیشه بود بقیه کارا رو هر موقعی بخوای میتونی انجام بدی اما عروسی گرفت شانسش فقط یکبار توی زندگیت میاد

برای عقد خواهرم مهمونای ما کلا 140 نفر بودن فکر کنم ک همه درجه 1 بودن

اگر خانواده درجه۱ هستید نثل الان ک خاله داماد میشه مامانت زیر ۱ تومن نمیدن ولی خب لازم بستگی ب وضع مالی‌تونم داره بعضیها همین ۱تومن براشون زیاده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

دوستان بحث نکنید ببینین عروسیای ما تو خونه برگزار میشه و حتی خیلی وقتا خودمون غذا رو درست میکنیم یه مدل شیرینی و دو مدل میوه. خوب اگه یه خانواده دو نفره 500هم بده هم بد نیست اما اونی که تو تالار میگیره و سلف داره و و ورودی تالار و... قطعا 500کمه .بعدم کادو رو اینجوری میدن مثلاً عروسی برادر من 8سال پیش طرف 20هزار داد خوب مام همینجوری براش جبران می‌کنیم یکی دیگه مثلاً 500داد برا اونم همین مدلی جبران می‌کنیم البته فامیلم داشتیم که 50تومن داد اما واقعا توان همون 50تومنم نداشت حالا عروسی بچه هاش کمکشم میکنیم فقط به کادو اکتفا نمی‌کنیم چون اون موقع 50تومن برا اون خانواده خیلی بوده 

ببین خواهر و برادرات چقدر میدن ببین مادرت چقدر میده ببین اونا برای تو چقدر اوردن ببین عرف فامیل چقدر ...

اگر بالاتر از بزرگترا بدم زشته؟

بعضیا نمیدونن باید یه مبلغیو بدن مثلا یه خانوادن بپرسی میگن ما دو تومن می‌دیم 

خب زشته و کمه 

بعد میگن تو کمتری کمتر بده اونوقت اگه زیاد بدم بعدا میگن تو که پرسیدی چرا گوش نکردی 

تو از ما کوچکتر بودی چرا بیشتررر دادی 

برای همین نمیپرسم که بگم همینطوری دادم