دیگه خسته شدممم منه 14 سال حسرت همه چی تو دلم موند دوماهه دارم به بابام میگم برام نیمبوت بخره نمیخره پولامو جمع کردم کلا ۳۰۰تومن شد یکی اینجا ی برنامه معرفی کرد برا درآمد خرذوق شدم اونم کلاهبرداری بود دیگه خسته شدممم امروز برای اولین بار ب این فک کردم ک مث بقیه دوستام از جنس مخالف پول بگیرم اما باز نتونستم دیگه از خجالت دارم روزی ده بار میمیرم هرروز که میرم مدرسه کفشام پر برف میشه پاهام بیحس میشه شبا نمیتونم بخوابم دردش ی طرف از ی طرف دیگه باید ب دوستام جواب بدم که چرا نیمبوت نمیپوشم چرا کفشام خیسه چند بار خودکشی کردم نشد دعا کنید این دفعه بشه
دختر فقیری که آرزوی داشتن نیمبوت تو دلش موند و شبا از پا درد خوابش نبرد چون همیشه کفشاش پر برف میشه🙂#منتظر_تابستان
مسیمنغروبکرد| تا دلت میخواد لایک کنریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که. نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم روز های سختی داری درک میکنم ولی بدون که تنها نیستی خیلی اتفاقای اینطوری برای خیلی های دیگه اتفاق افتاده با اون ۳۰۰ تومن نمیشه نیم بوت بخری؟پیاده میری مدرسه؟نمیتونی تا یه مسیری رو با چکمه های پلاستیکی بری بعد نزدیک مدرسه کفشتو عوض کنی؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه