2777
2789
عنوان

بین کسی که دوسش دارین و دوستتون داره کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 58 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزمفعلا که نمیدونم چه غلطی بخورم

برو پیش مشاور بهتر کمکت میکنه

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
همینو فقط از خدا میخوامای خدا این چه بلاییه 😭😭😭😭😭 نمیتونم دق میکنم

خدانکنه عزیزم. فقط بدون هر چی خدا بخواد به صلاحمونه. خدا چیزایی میدونه ک ما نمیدونیم. ممکنه اصرار کنیم و به کسی که دوسش داریم برسیم ولی درنهایت خوشبخت نشیم و مجبور به جدایی وهزار تا مشکل بشیم دور از جون. برام پیش اومده ک میگم 😔

من کاری ب شرایط طرفای تو ندارم ولی خودم فقط و فقط عشقم

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
الان اون قبلی رو کامل فراموش کردی؟

دروغ چرا یه وقتایی خاطراتش میاد توذهنم ولی بخودم میگم اگه واقعا دوستم داشت باهام ازدواج میکرد چون دوسال بعد ازمن ازدواج کرد اگه به منم گفته بود دوسال دیگه ازدواج میکنیم خوب صبرمیکردم ولی الان خداروشکرمیکنم که باهاش ازدواج نکردم چون خدا بهترشو نصیبم کرد