2777
2789
اگر نتونستیم بریم چی؟

اگه نرفتین، اگر قبلا تو مراسماتتون کادو دادن، منظور خانوادشونه مثلا خاله تن. یکم بیشتر از لون چیزی که قبلا بهتون کادو دادن، بهشون بدین.

اگر قبلا بهتون کادو ندادن که بعیده خالتون حداقل تو عروسی شا کادو نداده باشه. بعد عرسی برین خونشون و در حد یه چشم روشنی بهشون کادو بدین.

عزیزدلم خدا بچتو حفظ کنه برات🧿♥️😙شما همون ۲۰۰تومن یا ۳۰۰تومن بده کافیه،تلافی کن

تازه من گفتم به درک 500 میدم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ ربطی ب رسید داره خب مبلغشو میگی اینجوری خیلی بهتره تا اینکه پتو و روتختی کادو بدی یا وسیله خونه

نه ما پول می‌دیم فقط

من میگم پولو میزنن به کارت بعد چجوری میگن ما چقدر دادیم 

رسید بانکیشو میدن به طرف ؟

بالاخره باید بفهمن هرکس چقدر داده 

والا من چشم دیدن پسر خالمو ندارم 😐😐🤣🤣🤣کلی گفتم

نه خواهر داداش کجا بود 

کاملا پسر فامیلمونه

اگر کادویی دارم میدم به احترام مامان باباشونه

وگرنه خودشو معلوم نیست تا آخر عمرم چندبار ببینم