2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هم جفتش وحشت دارم چه ماما چه زنان

ترس نداره گلم یه معاینه ساده ست بدون ابزار 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
واقعا؟😂😂همه همینو میگنولی اون موقع ازدواج کردنی حتمن میرن

ولی من نرفتم،خیلیام مثل من نرفتن چون برا خودشون ارزش قائلن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
گلم حوصله بحث ندارم من همون اول گفتم تو توضیحات تاپیک ک نگید وای توهینه وای بکارت نداریم و.... خودم ...

اوکی باشه😂😂

ولی خواهشا نگو برا خودم میخوام به طرف مقابلت توهین میشه

بگو برا اون نری میخوام که فکر میکنم ی روزی قراره همچین حرفی بزنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خودم بهتر از تو میدونم ولی فرهنگ ریده ایران بهم یاداوری میکنه برم بگیرم پیش خودم باشه نمیخوام بدم ب ...

چون بهتر از من میدونی دنبال پرده کرکره ای میگردی و میگی هیچ پرده ای اونجا نمیبینم؟

کاش توی فرهنگ ریده ایران، با مرد حیوونی که قراره این کارو بکنه ازدواج نکنی، بری سراغ بافرهنگش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
معاینه صرفا فقط بخاطر گواهی نیست خوبه آدم بدونه نوع بکارتش چیه بعضی ها خیلی اذیت میشن مثل خود من که ...

اسی که برای این نمیخواد

خودش قبلتر تو ریپلایش به من گفت اگر کسی خواست میخوام نشونش بدم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

وقتی رابطه ای نبوده بابت چی استرس داری دقیقا؟

منم میترسیدم ازبس میگفتن با پریدن آسیب  میبینه با سنگینی بلند کردن و.... تازه من فکر میکردم حامله هم هستم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
بکارتت ارتجاعی حلقوی هست.اصلا نگران نباش عزیزم.با خیال راحت برو

ارتجاعی چه حالتی؟

اخه نمونه های نت مثل ی حالت پوسته نازک مانند ولی مال من بافتش گوشته و ضخیم هشتی هشتی رسما هیچ چیز نازکی نمیبینم 

خودمم حس میکنم ارتجاعی 🤦‍♀️

منم میترسیدم ازبس میگفتن با پریدن آسیب میبینه با سنگینی بلند کردن و.... تازه من فکر میکردم حامله هم ...

😂🤣🤣🤣

والا من اونقد زمین خوردم تاحالا...خودشم با شدت

یبار ۱۳تا پله افتادم...

تو ک رابطه نداشتی استرس نداشته باش دیگه

ادم اینجور وقتی استرس میگیره واس نکنه شیر اب وا کردم اسیب زده 

نکنه از فلان جا افتادم اسیب زدم 

نکنه بر اثر خارش اسیب زده 

ذهنت مدام دامن میزنه ب استرس 

وگرنه میگم من با پشه نر هم همصحبت نشدم تا حالا چه برسه رابطه و پسر😐