2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 113 پست
حالا مگه نظر پسرا مهمه؟!

نظر پسری که میخوای شوهرت بشه چی😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
نظر پسری که میخوای شوهرت بشه چی😂😂

نه

چون نظر پسری که قراره شوهرم بشه این باشه باهاش ازدواج نمیکنم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای این چه حرفیه این حرف کساییه که میخوان رابطه دخترو پسر رو قبل ازدواج عادی سازی کنن اینهمه آدم خ ...

عزیزم من ساعت ها فیلم پزشک های ایرانی تو امریکا ک استاد دانشگاه تگزاس یوده گوش دادم بزن گوگل اصلا هایمن ی تیکه پوسته توش رگ و مویرگ و خون نداره دیگ شما از پزشک امریکایی بیشتر میدونی؟؟؟ اونا اینو گفتن 

وقتی توش ن رگ ن مویرگ ن هیچی خون چی بیاد خب؟ اون خونه میگف فشار ب دهانه هست دلیلش یکی میاد یکی نمیاد ربطی ب پارگی هایمن نداره 

تو موارد جدی تر هم میگف اسیب ب دیواره هاست ک باید بری دکتر چون خونریزی شدید پیدا میکنی 

حرفمو باور نداری بزن گوگل برو فیلم پزشکا گوش کن منم اول همین فکر میکردم

نهچون نظر پسری که قراره شوهرم بشه این باشه باهاش ازدواج نمیکنم

من موافقم با بکارت نیستم 

ولی گفتی مگه مهمه میگم در نظرا پسرا هنوز این موضوع خیلییییییییی مهمه 

حتی بدترین هاشون 

این فرهنگ بینشون جا نیفتاده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اسی بنظرم سعی کن کار کنی و مستقل باشی که اگه همچین تهمتی بهت زد بجای اینکه خودتو خوار کنی و هی بخوای ...

من نمیدم بهش گواهی ک پیش خودم میخوام لاشه محض احتیاط 

ولی دقیقا تموم ازمایش های دوطرفه میگیرم مخصوصا ایدز و زگیل تناسلی و هپاتیت ک واگیر داره مردام اگ برم با تن.... اکثرا ایدز دارن نزنن بدبخت کنن ما زن هارو

خیلی از دخترای پاکدامن هم خون ندیدن . شما ک باید بدونی بدن افراد باهم فرق داره

صد درصد حرفتون درسته انکارکردن اصل موضوع روعرض کردم

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
صد درصد حرفتون درسته انکارکردن اصل موضوع روعرض کردم

بزرگوارید عزیزم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بزرگوارید عزیزم

🙏🏻🌹

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅