2777
2789

ببینید دوستان ن قصد توهین دارم ن قصد بی احترامی فقط سواله برام چون تازه عروس دارشدیم نامزدن البته و چون من چند سال پیش ک ازدواج کردم اینطوری نکردم 

فقط سواله برام ن حسادت ن هیچی 

از وقتی برادرم نامزد کرده خانواده دختر خانم ب هر بهانه ای زنگ میزنن و یک چیز سفارش میدن مثلا دخترشون مریض بشه زنگ میزنن میگن این خوراکی بگیر بیار براش خوبه یا کتاب مدرسه یا هردفعه میگن لباس نداره کفش نداره الانم گفتن کارت درست کنه خرجی بده -در همین حد الان مد شده ؟

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه عقدی هستن وظیفشه انجام بده ...اگرم نامزد هستن درست نیس که بگن اما شاید شما زیادی زدین به بیخیالی ...

ن برادرم گفته چیزی میخای بگو براشم گرفتیم -اما اونا هرروز یچیزی میخان نمیدونم عادیه یا ن 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه چهار پنج ماهی میشه

عقدن؟

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑