2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 113 پست
منم میترسیدم ازبس میگفتن با پریدن آسیب میبینه با سنگینی بلند کردن و.... تازه من فکر میکردم حامله هم ...

😄

خودمم همين بودم ، چون از بچگی مدام میگفتن ، ترس برمون داشته بود ، ولی اون زمان نوجوونی و بچگی بود و اینترنت و اطلاعات هم نبود .

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
اگ کسی رف،به ماما چی بگه؟اره بنظر منم فکر بد میکنن....چی بگه فکر بد نکنن

چیزی خاصی نگو. مراجعه کنند مثل شما زیاد دارن. واسشون معمولی هست. یکی از کارهای ماماها توی مطب دادن گواهی داشتن  بکارت به دخترها هست.‌شما اصلا نمیخواد چیزی بگید. بگو واسه قبل عقد برکه گواهی میخوام. اگه بترسید ممکنه ی وقت بهت شک کنن که دلیل ترست چیز خاصی باشه. والا دخترها همه معمولا  موقع معاینه نگران هستن و استرس دارن که طبیعی هست. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارتجاعی چه حالتی؟اخه نمونه های نت مثل ی حالت پوسته نازک مانند ولی مال من بافتش گوشته و ضخیم هشتی هشت ...

شما دهانه ی واژن رو بررسی کردی همین جلو که نیست بتونی ببینیش باچشم غیر مسلح 😂

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
من شب ازدواج تا ۴۰ روز خون دیدم بستگی داره ک مال بعضیا چطور باشه نازک خیلی محکم

شما دیواره واژنت خونریزی میکرده

بحث پرده نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون بهتر از من میدونی دنبال پرده کرکره ای میگردی و میگی هیچ پرده ای اونجا نمیبینم؟کاش توی فرهنگ ریده ...

کی گفته دنبال کرکره ام 

اصلا اگ پرده بود چجوری پریود میشی از کجا خون میاد؟😐

گفتم پرده چون تو ایران مردم میگن پرده وگرنه اسم علمیش هایمن برای اینکه جنین عفونت نگیره بوده ک بعد تولد کم کم از بین میره ی چیز سطحی میمونه ازش 

ی چیز حلال مانند دور وارژن بمب بست ک نیس😐

😂🤣🤣🤣والا من اونقد زمین خوردم تاحالا...خودشم با شدتیبار ۱۳تا پله افتادم...

خب زمان ما خیلی میترسوندن باورکن بزرگترین ترس من ارتباط اول باهمسر بود🥺جوری که تا یکماه اجازه ندادم همسرم بهم نزدیک بشه آگاهیا کم بود تقصیری نداشتن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅