2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 113 پست

موفق باشی نشون بده به خانواده ی شوهرت دهنشون بسته بمونه چون کسایی هنوز هستن که قدیمی فکر میکنن بکارت مهمه براشون البته به دکترت بگو نوع پردتو بنویسه فردا چرت و پرت نگن پشت سرت یا جلوت

شما که نمیتونید تشخیص بدید. موقع معاینه مشخص میشه.وقتی کاری نکردین چرا استرس داری. اگه با این حالت بری دکتر که فکر ناجور در موردت میکنن. ضمنا برو پیش ماما. پیش دکتر زنان نرو. معمولا بداخلاق هستن و برخورد مناسبی ندارن با افراد مجرد.  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا بچه جون اصن پرده وجود ندارهفک میکنی یه پرده کرکره ای باید جلوش ببینی؟همونه دیگهورودی واژن اون ش ...

خودم بهتر از تو میدونم 

ولی فرهنگ ریده ایران بهم یاداوری میکنه برم بگیرم پیش خودم باشه نمیخوام بدم ب خانواده شوهری چیزی ک 

اگ پس فردا گفتن تو اصلا دختر نبودی بزنم تو صورتشون

مقصر تو نیستی مقصر اون اطرافیانتن ک از بچگی تا الان این ترسو بهت دادن ک بکارت چه چیز عجیب غریب و درد ...

هممون همینیم

چیز عجیبی نیس:)))هممون مث اسی ایم

هممون میگیم مهم نیس و فلان...ولی باز نگرانیم.باز میریم دکتر تا حرف پشتمون نباشه.

نمیخوام بدم ب طرف مقابلم ک ولی باید بگیرم ک پس فردا دنیا ک قابل پیشبینی نیس یهو دیدی برگشت گف از کجا ...

خب بگه رابطه داشتی

به اون چه ربطی داره اصلا

چی ازت کم میشه بقیه فکر کنن رابطه داشتی یا نه

مگه حرف اون خرجتو میده یا نیازاتتو برطرف میکنه

بجای اینکه در اون زمان این برگرو بزنی تو صورتش با کف دستت بزن تو صورتش

که به خودش این اجازه رو داده همچین جسارتی بکنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خب بگه رابطه داشتیبه اون چه ربطی داره اصلاچی ازت کم میشه بقیه فکر کنن رابطه داشتی یا نهمگه حرف اون خ ...

گلم حوصله بحث ندارم 

من همون اول گفتم تو توضیحات تاپیک ک نگید وای توهینه وای بکارت نداریم و.... خودم بهتر میدونم از تو اینارو ولی ب دلایلی میخوام داشته باشم پیش خودم قرار نیس برم ب کسی ثابت کنم واسه خودم مسخوام

واقعا؟😂😂همه همینو میگنولی اون موقع ازدواج کردنی حتمن میرن

آره واقعا

من خودم ماشین دارم خونه دارم درآمد دارم

برای چی باید بمونم پای ی نره خری که منم بخاطر بکارت میخواد؟؟ برای چی باید بمونم اصلا

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عجیبه تن به همچین حقارتایی میدید،چجوری خودتونو انقد کوچیک میکنید که برید جلو کسی لخت شید که تایید کنه رابطه داشتی یا نه! 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من اگه شوهری داشتم که منو به خاطر این میخواست صیکشو میزدم حقیقتا

معاینه صرفا فقط بخاطر گواهی نیست خوبه آدم بدونه نوع بکارتش چیه بعضی ها خیلی اذیت میشن مثل خود من 

که اصلا پشیمون نیستم رفتم قبلش دکتر 

چون میدونستم و خودمو اماده کردم واسه دردش.

شما که نمیتونید تشخیص بدید. موقع معاینه مشخص میشه.وقتی کاری نکردین چرا استرس داری. اگه با این حالت ب ...

اگ کسی رف،به ماما چی بگه؟اره بنظر منم فکر بد میکنن....چی بگه فکر بد نکنن

از هم جفتش وحشت دارم چه ماما چه زنان

وحشت نداشته باش. اگه گواهی گرفتید همون اول کار بهشون نشون بده. وقتی گواهی گرفتین آخه چکار که بذارید بهتون توهین بشه بعد بهشون نشون بدید و از خودت دفاع کنی. شما که این مدلی فکر میکنی چرا خودت اذیت میکنی.