2777
2789

دانشجو مقطع کارشناسی رشته حقوق 

درصدد رو نوشته : درسدد 

مصداق رو نوشته : مثتاق 

هر چی می‌خوندم متوجه نمی‌شدم 

حالا گفتم چیکار می‌کنی نمره میدی بهش یا نه 

گفت ابدا 

آخه مگه میشه انقد بی سواد؟ 

سواد ابتدایییییی هم نداشته باشه و حقوق بخونه ؟ 

تا اینجا چجوری ادامه داده😂😐

خدایا خالمو خیار کن 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر عجیب واقعا

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشن

طبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشن

و این نشونه ی بیسوادی نیست امتحان املا ک ندادن

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

چطوری اومده حقوق خونده با این وضعیت؟جواباش درست بوده حالا؟

بخدا تعجب میکنم چرا آخه اومده حقوق بخونه 

با چه اعتماد ب نفسی 

من حقوق خوندم خب 

اون سال تو کلاس ما همه زیر ۵۰۰ بودبم یکی ۲۰۰۰ 

بعد فک کن بقبه زیر ۱۰۰۰ ها شبانه بودن این روزانه

چرا؟پدرش نمیدونم چیکاره ی کدوم ایالت بود

خلاصه این مدلی هم هستن اون وسطا

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشنطبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشنو ...

اتفاقا نشونه بی سوادی این دو تا کلمه دیگه دانش آموز ابتدایی بلده بنویسه این مثلا خیر سرش دانشجوی حقوقه

اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشنطبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشنو ...

کاملا نشونه ی بیسوادی عزیزم

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

دانشگاه آزاد؟آخه حقوق آزاد و پیام نور بدون کنکور هست تمام معدل ۱۰ و ۱۲ ها و دانش آموزهای بسیار ضعیف و درس نخون کلاس ما رفتن آزاد حقوق الانم یکیش وکیل هس

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...