2777
2789

قصه زندگیم خیلی مفصل ه . جاریم ۲۰ ساله عروسشونه و از ۱۴ سالگی

دختردایی شوهرمه 

من ۳ تا جاری دیگم دارم . این دختردایی ه چون خیلی دوس داشت بین اون ۳ تای دیگ برتر باشه ی حس صمیمیتی درست کرده بود این وسط 

خلاصش اینه جوری ک ب من برخورد مثلا تو هفته اول عروسیم شوهرم منو گذاشت خونه مادرم قهرکرده بودیم .دیدم‌شوهرم و مادرش و همین جاریم و خونوادش رفتن بیرون شهر طبیعت .. بعد جاریم عکس تک  شوهرمو استوری کرده و دوتا عکس خانوادگی دیگ .

نمیدونم میدونست من قهرم یا ن . طبق روال حرص دادن ۳ تا جاری دیگ گذاشته .

آقا من حرصم گرفت و ب شوهرم گفتم دیگ حق نداری با زنداداشم ارتباط بگیری شماره و وات و تل و اینچیزا  البته این قطع ارتباط مجازی بعد یکی دوبار دعوای شدید ما بود طوری ک من تو ی بحثی بدجوری آسیب دیدم و راهی بیمارستان شدم بخاطر کتک اون بحثم  بخاطر اینکه جاریم دم گوش شوهرم زمزمه کرده بود زنت برا مادرت غدا فلان درست نمیکنه خونه رو جارونمیکنه ازین حرفا .. بعد لینا گفتم آره باید شمارشو پاک کنه 

شوهرم ی مدت آیدی اینستاشو ب من نمیداد میگفت فالورام مرد هستن بعدها فهمیدم فقط ۲ تا فالور داره ک یکیش جاریم ه . حتی قبلا لینک همسترم براش فرستاده .

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

اینام نمیدونن ک من میدونم همو فالو دارن خودمو زدم ب بیخیالی موندم چکار کنم 

چون قبلا بهش اولتیماتوم  داده بودن اینبار اگ بفهمم بی هیچ توضیحی وسیله هامو جمع میکنم میرم خونه مادرم برا طلاق . 

حق طلاق دارم البته ب سختی داد در ازای بخشش بیشتر مهریه .ک اونم بزور بود سر همین جاریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرمم ب شدت آدم عصبی هس میدونم بگم دست پیش میگیره حتی ممکنه دوباره وسیله بشکنه و استرسی م کنه 

افرین جاریتو به خواستش برسون طلاق بگیر

شوهرم جدای ازین مسائل کلا نقش پدر رو داره برا خانوادش خیلی بدم میاد بیشتر من ک باید الویت ش باشم ب اونا توجه میکنه 

خب چکار کنم ؟ وقتی باهم هماهنگ هستن میگن آیلار نفهمه 

تلاش من این وسط چ نتیجه ای داره

ببین بلاکش کن،اول همسرت که چیزی گفت ابروشو ببر،غلط کرده جاریت ،بی عرضه نباش به جاریت زنگ بزن بشورش

من میخوان طلاق بگیرم بی هیچ توضیحی میرم خونه مادرم 

بع  زنک میزنم برادرشوهر و زنش بیان اینطوری بهتره 

آخه ۲ سال پیش خونوادم ب همین برادرشوهر گفتن ک آیلار خواسته هیچ شماره ای نباشا از جاریش  .

باز دوباره تکرار کرد

ببین جاریت دقیقا میخواد بشه رئیس زندگی تو،حالا توهی با شوهرت جنگ و دعوا کن ک برسه ب گوش جاریت و ذوق مرگ بشه،

به جاش بچسب ب شوهرت نذار هیجا تنها بره ،هرجایی ک فکر میکنی میتونه جاری رو ببینه باهاش برو ،بذار اون از حرصش بترکه نه شما 

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤