2777
2789

یه نصیحتی به ما نوجوونا بکنید🙂

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

امضامو بخون

بنظرم واسه چیزی که نمیتونی حلش کنی غصه نخور چون غصتت چیزیو تغییر نمیده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه خودت اولویت زندگی خودت باش

زیاد خدمات نده که وظیفه ات میشه!!!

با هر کسی رفیق نشو و درد دل نکن

یه روز بر علیه خودت از ش استفاده میکنه...

سعی کن خودت حال خودت رو خوب کنی و به دیگران وابسته نشی

حتی بچه ات

❤❤❤

رو آدما  حساب باز نکن  هیچکسسس

رو خودت سرمایه  گذاری کن 

واسه کسی بیشتر از توانانت نباش  

هرکاری هم کردی بدون انتظار باشه  

ا"ولویتت خودت باشه درکل"

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش له فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

استعداد واقعیت رو دنبال کن نه اون چیزی که دوست داشتی میشدی 

یه رشته یا هنر رو در پیش بگیر و سعی کن به درآمد برسی 

بعد فکر ازدواج اینا کن 

اگه فکر جذب پسر دلخواهت افتادی کتاب زنان زیرک رو بخون 

هیفده سالمه

زمانی که برنامه ریزی میکنی و شروع میکنی به هدف گذاری و رشد تمام بلاها بهت نازل میشه و عجیب ترین اتفاق ها برات میوفته 

سعی کن بی اهمیت باشی چون اگر اهمیت بدی میبازی پس هیچوقت پشت سرتو نگاه نکن و به جلو برو 

هیچوقت خودت و درس و اینده و پیشرفتت رو با هیچکس عوض نکن چون حتی یروزی عشقت و بهترین رفیقات هم میرن و تو بازنده خواهی شد 

اسی میشه هر دوتا تاپیکمو گزارش بزنی؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊