2777
2789
عنوان

یعنی این نینی سایت و نینی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 91 پست
خانوادش نگران هستن؟ تا الان باید همه جارو به آتیش می‌کشیدن نمیدونم چرا حس میکنم فقط شمایی که نگرانی

مامانش بهم زنگ زد و چندتا پیام داد

بابا من از جونم عزیزتره برام این پسر

خودش میگه ار مامانم بیشتر دوست داری منو

کاربری دست 
شمارشو بده به مادر نامزدت تا باهاش تماس بگیره کلا یکی از اعضای خانواده خودت یا خانواده نامزدت تماس ...

تو تلگرام یه ایدی دارم ازش

بزرگترام تلگرام ندارن کلا

کاربری دست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینم خوبه استارتر .نهایتا ب مادرش بگو بره همونجا دم خونه اون رفیقش بلاخره خانوادشم نگرانش میشن د ...

گلم مامانش شهر ما نیست اصلا

تهران نیست 

اون رفیقش که دیشب حدس می‌زنم پیشش بوده هم من نه شماره نه آدرس ازش ندارم 

کاربری دست 
یه خواهر داره از من کوچیکتره پدرش فوت شده همسر مامانش هم کاری به این نداره

ای بابا 

هیچکس دوست دیگه ای نداره شوهرت؟ 

پس اگر تا چند ساعت دیگم خبری نشد خیلی محترمانه پیام بده بگو سلام شما از فلانی خبر دارید ؟ از دیشبه جواب تلفن و پیام هاش رو نمیده لطفا اگر خبری دارید بگید مادرشون و من نگرانم 

بگو مادرش خواسته پیام بدم چاره ای نداشتیم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مامانش بهم زنگ زد و چندتا پیام دادبابا من از جونم عزیزتره برام این پسرخودش میگه ار مامانم بیشتر دوست ...

ولی اگر اسی بی دلیل اینجوری کرده باشه باهات واسه ادا و قهر اوج نامردیه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ای بابا هیچکس دوست دیگه ای نداره شوهرت؟ پس اگر تا چند ساعت دیگم خبری نشد خیلی محترمانه پیام بده بگو ...

چرا

کلی دوست و رفیق داره 

ولی من گفتم وقتی ما هنوز نامزدیم چه دلیلی داره دقیقا که من بخوام شماره دوستاشو بگیرم 

اینستا هم ندارم که از اونجا پیداشون کنم تو فالویینگ های نامزدم

کاربری دست 
ولی اگر اسی بی دلیل اینجوری کرده باشه باهات واسه ادا و قهر اوج نامردیه

اخه قهر چی کشک چی

دیشب کلی قربون صدقه رفت 

از ازدواجمون حرف می‌زد 

میگفت هر جور شده به هم میرسیم 

کلی محبت 

اصلا یه بحث ریز هم نبود بگم قهره 

کاربری دست 
از دیشب گوشیش خاموشه و آنلاین هم نشدهنمیخوام نگرانت کنم ولی بهتره به پلیس زنگ بزنید

اگه دوستش بگه خبری ندارم واقعا به مامانش میگم به پلیس گزارش بده 

کاربری دست 
چراکلی دوست و رفیق داره ولی من گفتم وقتی ما هنوز نامزدیم چه دلیلی داره دقیقا که من بخوام شماره دوستا ...

به همین دلیل واسه همچین روزایی 

امیدوارم تا چند ساعت دیگه پیداش بشه