2777
2789

به هیچ دردی نمیخوره فقط اگر خواستی طلاق بگیری باید تاپیک بزنی که دلت رو قرص کنن 

از سر شب چندتا تاپیک زدم 

تو یکیش که میگن گریه کن 

تو دوتاش میگن دوستشو پیدا کن پیام بده 

بعد میگی به نظرتون واقعا پیام بدم ؟همه گم و گور میشن 

تاپیک قبلیمو میگم 

واقعا مسخره است اینجا

هر کی اجازه هر قضاوتی رو میده ۹۰ درصد هم نه توانایی چاره اندیشی و مشورت دارن نه چشم دیدن خوشحالی یکی دیگه نه توانایی دلداری دادن 

اون ۱۰ درصد دیگه هم هیچوقت به پست من نمیخورن

کاربری دست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده؟

من نامزدم که الان خبری ازش نیست و آخرین بار ۱.۴۰ دیشب آنلاین بوده و گوشیش از صبح خاموشه و مامانشم بهم پیام داد اونم ازش خبر نداشت یه همخونه و رفیق داره که من ازش متنفرم هر ویژگی بدی بگید داره 

این یبار به من پیام داد من خیلی سنگین جوابشو دادم و صرفا حال نامزدمو پرسیدم که بدونه آقا من به نامزدم وفادارم 

بعد حالا با یه سری تغییرات و ... گوشی رو داده بود دست نامزدم و اون فکر کرده بود قضیه خیانته و ...

قضیه مربوط به پارسال این طوراست 

الان که نامزدم ناپدید شده و من واقعا دارم میمیرم و دقیقا مثه مامانی شدم که بچشو گم کرده 

به نظرتون برم به اون پیام بدم حال نامزدمو بپرسم ببینم اصلا از دیشب خونه رفته یا نه ؟ البته که حسم میگه دیشب خونه بود(با جزئیات خیلی کامل تو تاپیک "تروخدا یه لحظه بیاید" گفتم)

میخوام ببینم کلا خبری ازش داره یا نه با اینکه از اون دوستش متنفرم ولی پیام بدم یا نه ؟

واقعا اگه پیداش نشه من سکته رو میزنم 

کاربری دست 
دیگ شرمنده که دکترای مشاوره خانواده نیسیم هرکی هم هر حرفی میزنه دلی عه چ خوب چ بد دوتا آدم دلسوز میش ...

دکترای مشاور خانواده نمیخوام واقعا

ولی توقع اینکه وقتی به بن بست خوردم بگن بشین گریه کن هم ندارم 

حال مردم وقتی بده اگه نمی‌تونید کاری بکنید هیچ کاری نکنید

شما مجبور نیستید حرف بزنید ... وقتی حرف خوب نمی‌تونید بزنید حرف بدم نزنید 

کاربری دست 
با من مشورت کن تا حالا دوتا پرونده طلاق اومده سمتم هر دوتاشون سازش کردن رفتن پی زندگیشون😁

بخدا قسم از سر شب کارم شده گریه و ناله و زاری دیگه طاقتم طاق شده از صبح تا حالا

دفعه اول اومدم نینی سایت خداشاهده با زبون روزه دلم شکست ولی گفتم عیب نداره اونا که نمیدونن حالم بده رفتم افطار کردم باز دلم طاقت نیاورد اومدم تاپیک زدم یا نمیان یا مسخره میکنن حال آدمو بدتر میکنن 

کاربری دست 

به مادرش بگو ازاون اقا اجوال نامزدتو بپرسه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

شما گفتید خواهرانه و مادرانه

منم آقا هستم وقتی روی صحبتت با ما نیست خب نمیخونیم طبیعتا

ولی فقط خوندن و اومدم بگم خبر بدین 

ولی طوری پیام بدین که حس خیانت وارد نکنه و قبلش هم به نامزدتون هم زنگ بزنید هم پیام بدید که نگه چرا به من خبر ندادی 

بخدا قسم از سر شب کارم شده گریه و ناله و زاری دیگه طاقتم طاق شده از صبح تا حالادفعه اول اومدم نینی س ...

خب بگو ببینم چی شده

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...