2777
2789
عنوان

خدایی فاز بعضیا رو تو این سایت بیخود نیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 49 پست
والا بخدا.برا همین میگم مغزاشون فندقیه.فک میکنن اگه به یسری کاربر مجازی ثابت کنن همه چیزشون خوبه چه ...

اره دقیقا یکی میگفت من بچه بالاشهرم وسط شهررونمیشناسم اصلا ی چیزایی میگن شاخ درمیاری مثلا میخاست بگه مااوضاع مالیمون خیلی خوبه فقط بالاشهر میپلکم درصورتی ک کل امکانات توی وسط شهره😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتاکاربر باهم درگیرن وای که باچه ادبیاتی باهم حرف میزنن چقدزشت وزننده چه دلی میشکنن اون از قیافه ی طرف ایرادمیگه باچه لحن والفاظی اون یکی از خونه زندگیش انگار همیشه هستن ومیتونن به مال وجمالشون بنازن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
دوتاکاربر باهم درگیرن وای که باچه ادبیاتی باهم حرف میزنن چقدزشت وزننده چه دلی میشکنن اون از قیافه ی ...

هیچ وقت یادم نمیره یه دختر خانم عکس گذاشت یکی برگشت گفتی زشتی!!!

من دلم جا اون دختره شکست😂😅

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

ندیدم که میمیریم😎😎😎😎😎

😂

هلو خشکله چطوری 

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تازه یه بعضیاهم پز رو میدن بعدم چنان خودشونو میزنن به موش مردگی که کی ؟کجا؟من فقط میخواستم.....

افرین.کاش اقلا قبول کنی همچین رفتار سمی داری.جالب ترش اینه یسری بدتر از خودشون میان وسط دعوا جانب داری میکنن.

من بیشتر توی تاپیک هایی ک زن های گنده بک سر مذهب بحث میکنن خندم میگیره 

بابا  شماها با ی نت خاموش کردن نیست و نابودید برای همدیگه

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
من به عمرم آدمی ندیدم که مثلا پولدار واقعی باشه یعنی حساب هاش میلیاردی پر باشن ولی بیاد به بقیه پز ب ...

اخه هر کی پولدار من دیدم تفریحش کلا یجور دیگ بود.نه در حد فخر فروشی تو یه سایت بیخود

افرین.کاش اقلا قبول کنی همچین رفتار سمی داری.جالب ترش اینه یسری بدتر از خودشون میان وسط دعوا جانب دا ...

قربون دهنت 

یه فیلمایی بود یه شخصیت دختر بد داشت هی زیرپوستی کارای بد میکرد بعدم با مظلوم نمایی کارو جمع میکرد همیشه هم یه عده دورش بودن الان دقیقا مثال همین کاربراس