2777
2789
عنوان

اعتیادشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 42 پست
۲۲ سالمه اهل مسجدسلیمانم. شغلم ن نداره

اخ عزیزم منم ۲۵ساالمه. تا حالا ده بار ترکش دادم ولییی باز ..😔

خدا به دادت برسه خیلییییی سخته

منکه خاکستر شدم

میشه واسه حل مشکلم صلوات بفرستی 🙏💚خیلی درمانده ام 😔😭 
میگه اگ طلاق گرفتی میکشمت....حق نداری بری

اسی بایایه منم دقیقا این چیزارو به مامانم میگفت ولی هیچ کاری نکرد مامانم به خاطر من جدا شد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای😔منم شوهرم اعتیاد پیدا کرده میدونه من میدونم ولی جلو من نمیکشه خیلی میترسم بدتربشه بره سراغ چیز ...

چند وقته؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
اخ عزیزم منم ۲۵ساالمه. تا حالا ده بار ترکش دادم ولییی باز ..😔خدا به دادت برسه خیلییییی سختهمنکه خاک ...

عزیزم😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

اگه میخوای زندگی کنی تو مرحله ی اول اجازه نده تو خونه جلوی تو و بچه بکشه و نشون بده نارضایتی 

دومین کار اگه اعتیادش رو قبول داره صحبت کن و این اطمینان رو بهش بده که کمکش می‌کنی ترک کنه 

اگر هم قبول نکرد با خونواده ش در میان بزار و یه کمپ خوب که مشاوره هم داشته باشه پیدا کن زنگ بزن بیان ببرنش 

اون الان هر حرفی بزنه تحت کنترل خودش نیست نه حرفاش و نه کارهاش ممکنه با یک بار هم خوب نشه

اگرم نمی‌خوای کمکش کنی و میخوای بری که خوب برو اگر نه کمکش کن

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام
اخ عزیزم منم ۲۵ساالمه. تا حالا ده بار ترکش دادم ولییی باز ..😔خدا به دادت برسه خیلییییی سختهمنکه خاک ...

عزیزم. درکت میکنم منم. خیلی بهش امید داشتم ک متاسفانه امیدامو ناامید کرد خودش میگه ترک میکنم ولی نمیکنه