2777
2789
عنوان

اعتیادشوهر

910 بازدید | 42 پست

سلام...بچهاپرسیدین سورچه چیه.  ی نوع هروئینه قوی تره...از اونا مصرف میکنه...و خیلیم گرونه بعدشم خیلی بداخلاق و دست بزن پیدا کرده...میترسم ...پسرمم کوچیکه جرئت نداره پسشش گریه کنه میزنتش.....مالی هم نداره...ک مهریه بده. قلبم درد میکنه بخاطر اشتباهم ک چراا ازدواج کردم

از کی متوجه شدی اعتیاد داره؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچت پدر نداره مادر که داره بردارش برو مهریه میخوای چکار برو نفقتو هم بگیر یا برو خونه بابات یا اگر طلا داری بفروش ی خونه کوچک اجاره کن برو سرکار ...یا میتونی با بچت بری پرستار افراد مسکن یا کودک بشی با خونه رایگان خواهش ازت میکنم برو لطفاً 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

هشت نه ماهه

خانوادتم حتما پشتت نیستن؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪