باهم رو رختخواب بودیم تو یهو صورتم بردم رو گوشیش دیدم داره با یک دختر چط میکنه یهو خاموشش کرد گفته چیه گف چیزی مهم نیس تا الان داشتیم باهم بهث میکردیم ی ساعت من فقط دیدم دوتا استیکر بود ی پیام تو اینستا میگم چیه قسم میخوره استوری گذاشته بوده براش گل فرستادم و لایک دیگ هیچی
صبح هم گوشیشو بهش نده .در کل اینجور مردها باعث میشن آدم عذاب بکشه و خشن بشه . یه نفر خیلی حرفای خوبی ...
ولی شوهرم ی آدم یجوریه همه چیز براش مسخره بازیه بدترین دعواهارو کردیم قهریم بعد س روز تا رد میشم ذل میزنه تو چشمام میخنده تا خندم بگیره منم خدا زده میخندم بعد دیگ تمام پر رو میشه هرچی میخوام جدی بشم تو زندگیم نمیشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بنظر من البته یه نظر کاملا شخصیه آدما با ذات مشخصی پا به این دنیا میزارن اومدیمو گوشی ام قایم کردی م ...
هرکاررررر کردم وقت نکنه این آدم شب روز سرکاره تا میاد بچه میاندازم بغلش هفته سه بار ر ا ب ط ه داریم بهترین عطر آرایش تیپ میزنم هرکار میکنم اما باز این کار خودش میکنه ولی من هویچ وقت خسته نشدم جنگیدم برا زندگیم در عین حال باهاش بحثم میکنم اه
پس بزرگ نشده هنوز. یا شایدم تیپ شخصیتش اینجوریه. حالا مثلا شوهر من برعکسه ها. اون اصلا شوخی نمیکنه نمیخنده. واسه هر چیزی وحشی میشه و داد میزنه کتک میزنه. شوهر شما مشکلش با چند جلسه مشاوره و توجیح به نظرم حل میشه.
آره تجربه بهم خیلی چیزا یاد داده سن کمی ندارم برای همین صبور شدم خوددار شدم و برای اتفاق افتادن یک چیز مثل یه شکارچی کمین میکنم صبورانه و پناه میگیرم تا اتفاق بیفته
پس بزرگ نشده هنوز. یا شایدم تیپ شخصیتش اینجوریه. حالا مثلا شوهر من برعکسه ها. اون اصلا شوخی نمیکنه ن ...
کلا من متنفرم از رفتاراش امشب وسط دعوا ی حرفایی میزنع میخنده انگار ن انگار میگ تو چیکار داری بزار من براشون پیام بدم اونا خراب میشند تو چرا حرص اونارو میخوری میتونی جلوشون بگیری دخترا تو اینستا میگ