2777
2789

درمورد اولین آدمیه ک باهاش دوست شدم 

دوسال ما باهم بودیم 

تو این دوسال هی میگفت بیا خونمون کاری نمیخوایم کنیم فلان بهمان 

منم اونموقع ۱۷ سالم بود بچه بودم ولی باز حس خوبی ب این حرف نداشتم 

نرفتم کلا 

بعد دوسال سر همین جریان کات کرد باهام😐😐

قضیه برای ۶سال پیش میشه تقریبا 

مگه هست پسری اینهمه صبر کنه ک فقط راضیت کنه باهاش بری خونه اخه

بعدم ک ناامید بشه کات 

خیلییی برام عجیبن این جور پسرا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فکر میکنی اون داشته دو سال رو مخ تو کار میکرده ولی اون داشته رو مخ ۷-۸ تا دختر کار میکرده تو مقاومتت خوب بوده دگ فهمیده از تو بهش نمیماسه

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

اون اشغال بوده دیگ

من الان با پسریم ك کلی اذیتش میکنم بخواپ بیاد بغلم کنم

دلم لک زده برا بغلش اما چون هنو رسمی مال خودش نشدم میخواد برا خودش بشم اول

با اینکه همه در جریانن

منظور همه پسرام اینطور نیستن

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
اون اشغال بوده دیگمن الان با پسریم ك کلی اذیتش میکنم بخواپ بیاد بغلم کنمدلم لک زده برا بغلش اما چون ...

عشقتون پایدار قشنگم 

هرچی لا شیه اما جذب من‌میشه😭🤣

پسرای خوبم ک اصلا جذبشون نمیشم 

زندگی احساسیم خیلی داغونه 

بله هستن تجربیات مشابه اطرافیانم رو زیاد شنیدم با توجه به کاری که انجام میدم در این باره

خیلی تاپیک زدم تا دخترای گلی مثل شما که گول نخوردی عاقل بشن و اگاه اما یه عده به مزاجشون خوش نیومد و میگفتن فیکه و تاپیک ها ترکید

متاهل🧸

عشقتون پایدار قشنگم هرچی لا شیه اما جذب من‌میشه😭🤣پسرای خوبم ک اصلا جذبشون نمیشم زندگی احساسیم خیلی ...

اخه این دوستیا از صدتا یکیشون ادم در میاد کلا زیاد روش حساب باز نکن

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))