2777
2789
عنوان

مچ شوهرم الان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 91 پست
من چون تا جایی ک شده از ی پسر بدی دیدم شوهرم برا همین از پسر ها بدم میاد

اکثرشون مثل همن هیچ خوبی پیدا نمیشه من ک شانس ندارم مطمعنم و هرچی بلای بد هست داره سرم میاد بی توجهی و و و خیلی چیزای دیگ موندم چیکارکنم

رمز داره دست کنه رمزش باز نمیکنه

غلط کرده گوشیش رمز داره 

زن و مردی که گوشیشون رمز داره مطمئنا دارن یه غلطی میکنن

زن و شوهر گوشی چیز شخصیه اصلا معنی نمیده هیچی نباید پنهان باشه بین زن و شوهر 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من البته یه نظر کاملا شخصیه 

آدما با ذات مشخصی پا به این دنیا میزارن 

اومدیمو گوشی ام قایم کردی مچشم گرفتی 

چی میشه 

دیگه ادامه نمیده؟

شاید بدترم بشه چون قبح اون کار شکسته میشه

چاره فقط یچیزه 

قوی و مستقل باشی و بپذیری اون شخص رو با همون ذات

و اگه واقعا دوسش داری وقت بزاری و اونو جذب کنی مجبور بشه به زندگی بچسبه وقت نکنه بره سراغ اینچیزا

باش ولی صبح‌ میخواد چیکار کنم ؟

صبح هم گوشیشو بهش نده .

در کل اینجور مردها باعث میشن آدم عذاب بکشه و خشن بشه . یه نفر خیلی حرفای خوبی بهم یادم داد. اونا رو به تو هم میگم. در کل می‌گفت سیاست باید داشته باشی جلوی شوهرت. و فکرنکن شوهر بقیه بهتره. شوهر منم محل کارش یه حرکاتی ازش دیدم که شک دارم بهش، توی مجازی هم یه کارایی کرده. خلاصه، دعوا کردن راهش نیست. با دعوا فقط فضا متشنج میشه. فکرنکن با عصبانیت تو، اون درست میشه. سیاست داشته باش. یه جوری رفتار کن که بفهمی تو بالاتر و بهتر از اون دخترا هستی. اگه عصبانی بشی و کارای چیپ کنی(که خودم خیلی کردم)، بدتر از ارزشت کم میشه. تمرکزتو بیار روی خودت الان، با خودت بگو من بالاتر از همه هستم، خوشگلترم، این چه احمقیه که به یکی پایین تر از من پیام داده. می‌دونم سخته ها اما به نظرم گوشیشو بده به خودش و فقط قاطعانه بهش بگو با این کارا ، خودتو از چشمم می‌ندازی . از فردا هم سرد باهاش برخورد کن و رابطه ج برقرار نکن تا مدت ها. یکم ولش کن. بذار اون تو رو بخواد.

بنظر من البته یه نظر کاملا شخصیه آدما با ذات مشخصی پا به این دنیا میزارن اومدیمو گوشی ام قایم کردی م ...

چجوری با اینکه میفهمیم بد هست و داره ی غلطایی میکنه اونو جذب خودمون کنیم میشه ی مثال بزنید من نیاز دارم به کمکتون