2777
2789
عنوان

مچ شوهرم الان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 91 پست
کلا من متنفرم از رفتاراش امشب وسط دعوا ی حرفایی میزنع می‌خنده انگار ن انگار میگ تو چیکار داری بزار م ...

اره بحث با مردها بی فایده هست. مردها بیشتر رفتار زن رو نگاه میکنن. بخدا که یه ذره از حرفامونو متوجه نمیشن. از حرفامون نمی‌فهمن ناراحتیم، یه ماه که باهاش رابطه نداشته باشی، تازه میفهمه ناراحتی. الان فکر می‌کنه الکی داری حساس میشی. تو به کارای خودت برس، تمرکزتو بیار روی خودت. باهاش سرسنگین رفتار کن. وقتی تنها هستی، آهنگ بذار برقص ، آرایش کن واسه خودت، توی خونه پاشنه بلند بپوش، لباس خوب بپوش. یهو هم اینهمه تغییر ایجاد نکن که تابلو باشه ها. ذره ذره. بدلیجات بخر بزن. خلاصه که حالت با خودت که خوب باشه، اونم میگه هییییممم عجب زنی دارم. باهاش رابطه هم که نداری، ذهنش درگیرت میشه. بخدا این مسئله اخر خیلی مهمه. باید تشنه ی به دست آوردنت باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا من متنفرم از رفتاراش امشب وسط دعوا ی حرفایی میزنع می‌خنده انگار ن انگار میگ تو چیکار داری بزار م ...

بنظر من خیییییلی آروم بهش بگو بدون عصبانیت و کنایه با مهربونی بگو من نگران اون دخترا نیستم نگران توام که بجای اونا تو توی نظر من خراب شی و دیگه لایق خودم نبینمت 

دعوا راه ننداز متین باش اینور اونور به خودت برس ولی یجوری رفتار کن که نگرانی کسی بهت نظر داشته باشه جوری وانمود کن که ازش سری 

این اعتماد بنفس تو و این طرز فکر یه مردو میترسونه

کم کم ارزشتو میفهمه ولی بازم میگم بدون صبوری نتیجه نمیگیری۰

اره بحث با مردها بی فایده هست. مردها بیشتر رفتار زن رو نگاه میکنن. بخدا که یه ذره از حرفامونو متوجه ...

راس میگی هااا 

دقیقا مشکل من اینه همش باهاش بحث میکنم دردسترسشم جنگ داریم شبش ر ا ب ط ه برا همین براش عادی شده باید با تجربه آدم های مثل شما جلو رفتم دمت گرم کمکم کردی 

😐
بنظر من خیییییلی آروم بهش بگو بدون عصبانیت و کنایه با مهربونی بگو من نگران اون دخترا نیستم نگران توا ...

آره والا 

باید صبور باشم حالا ک طلاقی پرکار نیست باید زورم بزنم تا درستش کنم خدا کنه بشه امین وگرنه پیر میشم از دستش تو جوونی 

😐
سربلند باشید .همین کارها و میکنم تا ببینم چی میشه ؟اگر صبح گوشیش خواست چی کار کنم راستی بدون گوشی هم ...

ممنون انشالا شمام تلنگری به زندگیتون بخوره و خودتون قدر دان خودتون باشید و پشت بندش مطمئن باش همسرت دنبالت میدوئه😅

ممنون انشالا شمام تلنگری به زندگیتون بخوره و خودتون قدر دان خودتون باشید و پشت بندش مطمئن باش همسرت ...

امیدوارم گلم سپاس خدا کنه بتونم اگر واقعا طی یک ماه کمترین تغییری ازش دیدم رو ب خوبی ریپلایتون میکنم

😐
آره والا باید صبور باشم حالا ک طلاقی پرکار نیست باید زورم بزنم تا درستش کنم خدا کنه بشه امین وگرنه پ ...

اون فکر میکنه خودش حق خیانت داره شما نداری خیالش راحته نمیگم خیانت کن ولی باید به مردت یاد بدی هر چیزی دو طرفه س مردا دوبار تربیت میشن یبار دست مادرشون یبار دست زنشون 

وقتی بفهمه شما آگاهی رفتارش عوض میشه

ولی سعی کن روزانه مطالعه داشته باشی تو مسائل روانشناسی خیلی کمکت میکنه مثل حرکت شطرنج روانشناسی کمکت میکنه حرکت بعدی طرف مقابلت رو پیش بینی کنی

آره والا باید صبور باشم حالا ک طلاقی پرکار نیست باید زورم بزنم تا درستش کنم خدا کنه بشه امین وگرنه پ ...

زود جا نزن حسم بهم میگه تو یه زن قوی هستی چون به طلاق فکر نمیکنی و به فکر ساختنی 

فقط خودتو باور داشته باش 

من حداقل ۱۷سال از شما بزرگترم بهت قول میدم حرفام شعار نیست و اینکه گفتم قوی هستی برای دلگرمیت نیست تشخیصم از حرفات اینه 

عجله نکن یکماه زمان کمیه برای نتیجه گیری چون تو اول باید رو خودت کار کنی خودتو بسازی بعد همسرتو تغییر بدی تمرکزتو بزار رو خودت 

همه چی ظاهر نیست اینو آویزه گوشت کن 🥰

برات بهترینا رو آرزو میکنم 🥰

چون تو رو لایق میبینم که جا نزدی و میخوای زندگیتو خوب بسازی بخاطر خودت و  بچه ت🥰