2777
2789
عنوان

مهاجرت کنم یا نه

176 بازدید | 21 پست

سلام من دختری هستم۲۶ سالمه لیسانس حسابداری دارم یک دایی دارم که با خانمش و بچه هاش  حدود۱۱ سال شده الان که آمریکا زندگی میکنن و اونجا واسه خودش شرکت داره گاهی میان ایران سر میزنن و میرن و وضع مالیش هم خوبه حالا قرار بر این شده که من برم پیشش و تو شرکتشون کار کنم و حسابدار بشم و همونجا هم پیش خودشون بمونم حالا نمیدونم چکار کنم دلم میخواد مهاجرت کنم چون شرایطش هم برام فراهم هست ولی از طرفی هم یکم میترسم چون تنهایی یکم برام سخته درسته که داییم هست ولی من تا حالا یک روزم تا حالا تنها و دور از پدرومادر زندگی نکردم یکمم برای ازدواج نگرانم نمیدونم واقعا ولی همچین فرصتی هم از دست بدم دیگه برام پیدا نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید

همه دنبال فرارن بعد تو فکر موندنی ؟

فکر ایندت و ازدواج و بچه هاتو بکن که تو اینجا جای موندن نیست !‌اگر شرایط اوکس ازشون‌مطعنی وسط راه ولت نمسکنن و بعدش جاگیر میشی برو شکم‌نکن که شک کفره

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج مهم نیست برو فقط عزیزم این فرصت از دست نده 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

تنهایی سخته اما میرزه واقعا بهترین فرصته زمدگی هزادمی میتونه باشه این موقعین برو مستقل شو تا کی میخای پیش خانوادت باشی تو جتی اگرم ازدواج کنی هفته ای یبار دوبار میبینیشون بعدشم اونجا خانواده حودتو تشکیل میدی و دلتنگیت تا جدودی عادی میشه برات

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
حتما بکن

یعنی چی بکن؟ لطفا از کلمات بهتر استفاده کن 

به فرض این کارو حتما انجام بده 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

ب شخصه شرایط زندگی و.. متفاوته 

تقریبا همسنیم ولی من مهاجرت رو ب هیچ عنوان دوست ندارم 

اما چون شرایطش رو داری ی مدتی مث چندماه تا یکسال برو اوکی. نبودی برگرد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یعنی چی بکن؟ لطفا از کلمات بهتر استفاده کن به فرض این کارو حتما انجام بده

باشه چشم حتما مهاجرت کنید

الان خوب شد؟

بخدا ذهنتون منحرفه 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

ی نظر شخصی من اصلن مهاجرتو دوست ندارم حاضرم تو ایران سختی بکشم ولی نرم خارج از کشور چون همیشه میگم مهاجر توی هر جا ک باشی دید بدی نسبت بهت دارن و خودتم راحت نیستی مثل افغانی ها ک شص درصد مردم ایران بهشون حمله میکنن خارج از کشورم همینه سرتو بزنن تهتو بزنن تو ی مهاجر و اجنبی ک زیر دست مردمان ی خاک دیگ داری کار میکنی ک پول در بیاری 

همه دنبال فرارن بعد تو فکر موندنی ؟فکر ایندت و ازدواج و بچه هاتو بکن که تو اینجا جای موندن نیست !‌اگ ...

مرسی ولی راستش دوری از خانواده رو نمیدونم چطور تحمل کنم یکم سخته چون من خیلی وابسته پدرومادر هستم و یه مشکل دیگه اینکه من تا حالا مجرد موندم میترسم که سنم بره بالا و کسی برام پیدا نشه یا از لحاظ بچه دار شدن مشکل پیدا کنم وگرنه همه چیز دیگش خوبه