سلام من دختری هستم۲۶ سالمه لیسانس حسابداری دارم یک دایی دارم که با خانمش و بچه هاش حدود۱۱ سال شده الان که آمریکا زندگی میکنن و اونجا واسه خودش شرکت داره گاهی میان ایران سر میزنن و میرن و وضع مالیش هم خوبه حالا قرار بر این شده که من برم پیشش و تو شرکتشون کار کنم و حسابدار بشم و همونجا هم پیش خودشون بمونم حالا نمیدونم چکار کنم دلم میخواد مهاجرت کنم چون شرایطش هم برام فراهم هست ولی از طرفی هم یکم میترسم چون تنهایی یکم برام سخته درسته که داییم هست ولی من تا حالا یک روزم تا حالا تنها و دور از پدرومادر زندگی نکردم یکمم برای ازدواج نگرانم نمیدونم واقعا ولی همچین فرصتی هم از دست بدم دیگه برام پیدا نمیشه لطفا منو راهنمایی کنید
مهاجرت که خوبه آمریکام عالیه . اما دقیقا چطور میخوای بری آمریکا؟؟؟ آمریکا مگه به همین راحتی ویزا مید ...
اگه اونجا کسی رو داشته باشی که برات ویزای جاب آفر بتونه جور کنه میتونی بری ولی تمکن مالی و تحصیلات بالا ازت میخوان و باید شرایطشو داشته باشه حوصلشو داشته باشی دنبال کارای سفارت بیفتی بلد باشی چطور مصاحبه کنی آیلتس با نمره ی ۷ به بالا که خوب ما شرایط مالی و مدارک تحصیلی رو داریم ولی اگر کسی رو نداشته باشی خیلی سخته حتی اگه پولدار باشی چون واسه ایرانی ها خیلی سخت میگیرن من خودم اگر داییم نبود اصلا نمیتونستم برم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرسی ولی راستش دوری از خانواده رو نمیدونم چطور تحمل کنم یکم سخته چون من خیلی وابسته پدرومادر هستم و ...
دوری ازخانواده رو باید باهاش کنار بیای
کم کم عادت میکنی
درمورد ازدواج مگه اونجا کیس ازدواجنیست
تازه بفهمن اونجا ساکنی کار داری بیای ایران دوروزه شوهرمپیدامیکنی 😂
برای بچه هم خب اونجا گه شرایط اینده و زندگیشون خیلی خیلی بهتر میشه
یه صلوات مهمونمکن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇
اگه اونجا کسی رو داشته باشی که برات ویزای جاب آفر بتونه جور کنه میتونی بری ولی تمکن مالی و تحصیلات ب ...
اینارو میدونم . منظورم این بود شما الان همه شرایط لازمش داری؟ چون دقیقا امریکا خیلی سخت میگیره . خصوصا توضیحی درمورد شرایط خودت ندادی تحصیلی مالی رزومه و زبان و...