jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 476 عنوان چرا پسرم از اهنگ بدش میاد 69 بازدید | 11 پست تا اهنگ بذارم میگه قطع کن یا گوششو میگیره بره یه جا نشنوه. با قرانم گاهی اینجوریه ولی با اهنگ کلا مخالفه.کسی بچش اینجوری هست؟ 1403/10/15 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروازبلند عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 651 بچه علاقه نداره دیگه اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2679 اره بچه من بعضی وقتاازآهنگو صرآن بدش میاد ولی تو باشگاه مشکلی نداره بااون همه آهنگ ولی توماشین خیلی بدش میاد کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 535 بچه ات از صداهای بلند هم خوشش نمیاد؟شاید آهنگی که میزاری ریتمش براش اذیت کنندس
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 476 اره بچه من بعضی وقتاازآهنگو صرآن بدش میاد ولی تو باشگاه مشکلی نداره بااون همه آهنگ ولی توماشین خیلی ... امروز بردمش مهدکودک جدید. رفت بالا شاکی برگشت پایین چون عمو موسیقی داشته اهنگ میزده😑
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2679 امروز بردمش مهدکودک جدید. رفت بالا شاکی برگشت پایین چون عمو موسیقی داشته اهنگ میزده😑 من بخاطر همین موضوع اصلا دلم نمیخواد باماشین بادخترم جایی برم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 476 بچه ات از صداهای بلند هم خوشش نمیاد؟شاید آهنگی که میزاری ریتمش براش اذیت کنندس نه کلا با اهنگ اوکی نیس حتی ملایم حتی بچگونه. ولی تو خانه بازی میدونه دست من نیست اعتراض نمیکنه...
پاپلی_جدید عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 535 نه کلا با اهنگ اوکی نیس حتی ملایم حتی بچگونه. ولی تو خانه بازی میدونه دست من نیست اعتراض نمیکنه... اوه چه عجیب چند سالشه؟
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 476 من بخاطر همین موضوع اصلا دلم نمیخواد باماشین بادخترم جایی برم سخته ، تلویزیونم تو خونه خودمون اجازه ندارییم ببینیم فقط باید برای کارتن روشن بشه😑
jiguli مدیر استارتر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 476 اوه چه عجیب چند سالشه؟ ۳/۵ سالشه.حالا شیرخوار که بود همش با اهنگ میخوابیدا
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2679 سخته ، تلویزیونم تو خونه خودمون اجازه ندارییم ببینیم فقط باید برای کارتن روشن بشه😑 خونه ماهم همینه بعضی وقتامن دارم کارتون میبینم دخترم توبودی 🥱🫥 کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 2679 خونه ماهم همینه بعضی وقتامن دارم کارتون میبینم دخترم توبودی 🥱🫥 *گوشی کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫