2777
2789
عنوان

پیشنهاد اسم بر اساس عکس

369 بازدید | 59 پست

سلام به همگی 

من یه پسر 29 ساله هستم و قبل از اینکه بخوام زن بگیرم میخوام اسممو که خیلی قدیمی هست رو عوض کنم ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنماییم کنید

نمیخوام اسمم خیلی عجیب غریب باشه میخوام یه اسم عامیانه باشه که به سنم و به خودم بیاد

فقط ببخشید که اینجا عکسمو نمیزارم چون نمیخوام اینجا عکسم موندگار بشه من آیدی تلگراموو میزارم روی پروفایلم چندتا عکس گذاشتم اگه لطف کنید ببینید بعد دیگه آیدیمو تغییر میدم

آیدیم اینه : @ss2160 

اسم هایی که خودم یکمی بهشون فکر کردم ولی خوب شما هم پیشنهاد خودتون رو بدید مهم نیست که فقط از اینا باشه 

سینا پویا مهران پیمان میلاد فرزاد 

سینا و پویا قشنگه 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید عکسمو دیدید بر اساس عکس گفتید؟

نه ندیدم ولی اسم سینا وپویا قشنگه مخصوصا سینا

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭