2777
2789
عنوان

فیلم هیجانی کسی میشناسه معرفی کنه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 51 پست
ارهههههه آره آره

آره واقعا پایانش آدمو توی شوک و حسرت فرو میبره من با این فیلم واقعا مطمئن شدم فاصله ی بین مرگ و زندگی فقط انتخاب بین امید و ناامیدیه و تاریک ترین قسمت شب، کمی قبل از طلوع خورشیده 

به قول شما فقط آخرش جالب بود

خب پیچ اشتباهی ۱و الی آخر آنابل..آدمخواران..تپه ها چشم دارن ۱ و ..مقصد نهایی ۱ الی آخر یه سینمایی ام ...

همه اینا رو دیدم نمی‌دونم چرا از فیلم‌هایی که خون و چاقو و این چیزا داشته باشه زیادخوشم نمیاد

بیشتر با فیلم هایی مثل 

کینه 

حلقه 

آنابل 

ذوب شدن 

رو دوست دارم 

همه فیلم ترسناک هارو هم دیدم 

همه برام در یک سطح بودن اونقدر ترسناک نبودن برام

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه اینا رو دیدم نمی‌دونم چرا از فیلم‌هایی که خون و چاقو و این چیزا داشته باشه زیادخوشم نمیادبیشتر ب ...

سریال رازآلود مکزیکی 

مدرسه شبانه روزی ببین!

به خونواده ت اعتمادتو از دس میدی😂

علاوه بر اینا فیلم هیچ کجا هم قشنگه اگه دوست داشتی بگو تا برات بگم درباره چی بودناولی سریاله بقیه سی ...

اسکووید گیم ۱ و ۲ که دیدم 

هیچ کجا دیدم خیلیی قشنگ بود 

یک مکان ساکت هم دیدم 

هیچ راهی به بالا نیست و ندیدم ؟ ارزش دیدن داره ؟

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
وایییی ماورایی دوس داری؟

وای آره خوراکم ماوراییه از خون و چاقو و اینو بدم میاد حالت تهوع میگیرم

قابلیت اینو دارم که تو خونه تنها باشم همه چراغارو خاموش کنم بشینم آنابل نگاه کنم بعدشم با دلی که قند توش آب شده به خاطر ذوق دیدن فیلم با خیالت راحت بگیرم بخوابم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛